Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• zLk

csendes tag

Nekem ilyenem van csak az i5-ös verzióban, és a nagyobbik akkuval, bronz színben. Nagyon szép, elegáns ez a bronz szín, ajánlom mindenkinek a figyelmébe.
    Őszintén, én nem tudom milyen billentyűzethajlásról beszéltek, de nálam nem hajlik meg semmi.
    Szerintem Dell-nek ezek a szigetes billentyűzetmegoldásai messzemenően a legjobbak közé tartoznak. Mivel sokat írok nagyon fontos volt, és direkt "végigpötyörésztem" üzletekben szinte az összes gyártó gépének billentyűzeteit. Nekem nemcsak designban de használhatóságban is a Dell megoldása jött be a legjobban.
    Jól használható, nem gépelsz mellé, és a nyomáspontja is jó. És a legfontosabb! Minden billentyű a helyén van!! Nincs "FN" a bal CTRL helyén meg egyéb hülyeségek...
    Az, hogy a jobb oldalon kellene legyen az optikai meghajtó stb. ez szerintem nem vészes.. Sokkal zavaróbb, ha a billentyűzetet kell megszokni.
    Tavaly júliusban vettem és semmi bajom nem volt a ventikkel sem, nem lett hangosabb a gép.
    Egyetlen egy baja van a 3350-nek, amit észrevettem több mint fél év nyűstölés után.
    A tapipad alatti jobb gomb mintha megsüllyedt volna, mert mondjuk mikor elhúzom rajta az ujjam, érzem, hogy sima állapotban lentebb van a tapipadnál. Fényes felületvédő fólia még rajta van... Amúgy meg kit érdekel? Nem kajálni kell a notebookon.
    Akksi. Nekem a 8 cellás van, és eddig le a kalappal előtte. Kiemelkedően sokat bír és ezt úgy mondom, hogy tényleg használom elég rendesen! A nagyobb akku méretét úgy oldották meg, hogy egyfajta talpat képeztek belőle, és egy kicsit megemeli a seggét. Az elején egy kicsit féltem tőle de nem bántam meg -sőt!- Ez amúgy abszolút előnyére válik, könnyebb gépelni, egyáltalán nem zavaró! Persze egy kicsit nehéz így a gép nagy akkuval, de legalább az anyagminőségét nézve is masszív.
    A billentyűzetvilágítás nagyon állat! - Az egy Must have!
    Mivel SSD-vel nem lehet kérni, én most egy Caddy-n gondolkozok. [Biztos suhanna a rendszer így egy SSD-n]
    Én nem bántam meg, hogy ezt vásároltam, a kis "tapi-jobbgomb" probléma ellenére csak ajánlani tudom! Bár most ahogy elnézem az árakat nemhogy olcsóbb lett, hanem drágább. Gondolom az Euró-Forint szarság miatt.
    Ha valaki gondolkodik egy ilyen kis mobil gépezet vásárlásán, hát ne tegye! Nagyon tuti választás!

Üdv.

ps.: még vásárlás előtt olvastam külföldi fórumokon, hogy a 14" 3450-nek valami nyűgje van, és azt annyira már nem forgalmazzák.. Már nem emlékszem mi volt a gond.

Új hozzászólás Aktív témák