Hirdetés
- Derült égből villámcsapás: vége a Ford elektromos kalandjának
- Januártól igényelhető a kiskorúak tartalomvédelme a mobilszolgáltatóknál
- Korai iOS árulkodik arról, milyen eszközök várhatók az Apple-től a közeljövőben
- Névlegesen nyer üzemidőcsatát a Honor új szériája
- Decembertől kapható itthon a Baseus Inspire szériája
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Magisk
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Isual
veterán
válasz
Oliverda
üzenetére
Ettől én nem tartok, utód nélkül semmiképp sem.
Ellenben nem tudom, hogy ebben a nagy LED-lázban hogy tudnak majd méltó utódot készíteni WCG-tal. Mert más akadálya nagyon nincsen - az anyagminőség megvan, elektronika is, panel már neccesebb, meg ugye a háttérvilágítás természete.
Mondjuk érdekességképp - első fecske? - az EiZO kihozott pár új modellt, amelyek közül két 24"-es (CG246, CX240) WCG-os és LED-es háttérvilágításúnak írja a hivatalos oldal, meg az EiZO hivatalos nyilatkozata is.
-
fatallerror
addikt
válasz
Oliverda
üzenetére
semmi gond nincs a led-es háttérvilágítással, ugyan annyi esély van rá h nem lesz egyenletes mint a megszokottnál, ez majd csak tesztből derül ki h baj e h led-es.
ha olyan dolgokat akarsz csinálni aminél fontosak a színek akkor ne várj az u2711 utódjára mert az u2711nél jobbat nem nagyon kapsz ennyi pénzért
#139) QwErTy42: szerintem kár aggódnod, nem csak a dell létezik, majd ha meglesz a pénzed megnézed h mi elérhető

#141) QwErTy42: tudom de el is lehet adni és venni mást :] szerencsére én utálom a többmonitoros rendszereket, zavar h megvan bontva a kép

Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- OLED monitor topic
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- Derült égből villámcsapás: vége a Ford elektromos kalandjának
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Yettel topik
- World of Warships
- Metal topik
- További aktív témák...
- MSI MAG 271QPX QD-OLED Gamer Monitor!27"/2k/360hz/0,03MS/G-sync -Freesync/Konzolhoz is!Beszámítok!
- MSI MAG 321UPX QD-OLED Gamer Monitor!32"/4k/240hz/0,03MS/G-sync -Freesync/Konzolhoz is!Beszámítok!
- XIAOMI G27i ELA5375EU 165Hz Eladó 2025 Márciusi vásárlás
- LG 24MP48HQ-P Monitor (1080p)
- Philips Momentum 43 4K HDR monitor - Győr - hibátlan állapotban
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Steelseries Arctis Nova pro vezeték nélküli gamer fejhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi