- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Október 14-től kapható a Telekom T Phone 3 Pro
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Videón vagánykodik az ultrakecses Motorola Edge 70
- Érdekes eszközzel készül a HMD holnapra
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyugdíjas
nagyúr
Nekem pont ez a bajom évek óta... Komolya, sokszázezres tévére nincsen pénzem (láttam már olyat ami megfelelne, csak nem a pénztárcámnak), de monitoroknál viszont -foglalkozási ártalom- megszoktam a jó képminőséget, és emiatt pont most jutottam el oda, hogy el is adtam a tévémet (egy olyaóbb Philips modell), mert szégyen-nem szégyen nem tudtam már nézni a képét a monitorok utána miket naphosszat bámulok. Inkább nézema filmet 22-23"-on,de az nem állapot amit az ilyen 100-150k-s tévék leművelnek.
#15 MaUser: Sajnos ez nem a spórolósságon múlik. Itt ti(ő) valami mást képzeltetek el, és hát sajnos -mint oly' sok esetben- a valóság nem ér fel a képzelethez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Odyssey G5 S27CG554EU 27 QHD 165Hz Ívelt Gaming Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Eladó Lg Ultragear Oled 27GR95QE-B, garis 27.02ig
- Monitor Lenovo ThinkVision T24i-2L
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dobozos , garanciális 27"-os Acer Nitro ívelt monitor leárazás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest