Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
ugyanmár
nekem sokkal több dologról van negatív véleményem!
az övtok nem rossz, de ahhoz ugye öv is kelltudom, ez most hülyén hangzik, de hidd el, van tapasztalatom olyan időjárásról, ahol minden kelléket kerül az ember, ami rá tud izzadni
mondjuk ettől függetlenül kíváncis vagyok ezekre a gépekre, legfeljebb nem fogom megvenni őket, de attól még alapvetően tetszenek. és végre valaki kijött egy ilyen csúszkás kialakítással, amilyen a Pré többek közt, csak remélhetőleg jobb minőséggel.
Stiky: ehh, tudtam, hogy valamin spórolnak majd. de ez a 800-as Qualcomm az egy leszabályzott Snapdragon (ahogy a Liquid-ben is), vagy valami tök más architektúra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bestbuy játékok
- VR topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- War Thunder - MMO Combat Game
- Android szakmai topik
- Cyberpunk 2077
- Ivqkzy-: 2. gépem
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest