- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- iPhone topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gusztáv
addikt
- A bios-a nagyon bugyuta egy business géphez képest
- nincs dokkoló csati, így gyakorlatilag nem lehet hozzá semmi kiegészítőt használni
- a korai verziók-hoz adott "dokkoló", szerintem inkább tartó, gyakorlatilag egy usb hub, semmi más
- az újabban adott tokkal marha nehéz, a BT-s billentűzet Win 7 alatt nem nagyon akar működniA többi személyes véleményem, másnak lehet hogy nem probléma:
- 11,6"-os méret tabletnek már nagy
- a FHD felbontás ekkora méretben nekem sok, desktop módban marha kicsi minden, még 150% felnyomott nagyítás mellett is (főleg úgy, hogy ez nem minden programban érvényesül, pl SAP)@rudi: a W700P-ben tudtommal van TPM
-
rudi
nagyúr
Ahol kell ott, TPM, ujjlenyomat-olvasó, Smart Card olvasó, 15-30 órás üzemidő, dokkolón Ethernet, tényleg masszív ház és lehetőleg legyen kussban, GPS, 3G modem, nyomásérzékeny ceruza, 3-5 év komoly suport (vajon 5 év múlva lesz pótalkatrész a W700-hoz, mer a Latitude 10-hez garantáltan igen). Ezek nem kötelező dolgok, de ahol kellenek, ott a W700 kiesett a Latitude 10 meg nem. Persze, máshol meg a Latitude esik ki (erős hardver) a W700 meg nem.
-
hallador
addikt
Nekem 11'6 col már nem annyira jön be, tabletben. Ezért nem annyira jött be a HP Envy sem, (Az más kérdés, hogy 140 - 150 000 Ft-ért megvevvém.).
I5 nem rossz,de akkor már inkább Surface.
Full HD felesleges, Consumernek OK. de vállalathoz minek?
1 év garancia, support, szerviz, Aceréknél gyenge lábakon áll.Persze ez szigorúan SZVSZ.
-
hallador
addikt
Mert azt fizette volna a cég
Mert a HP-re van igen komoly árengedmény....
(Gyakorlatilag 400 pound-ért, meg tudom venni a HP-t) Meg ha a Dell-t megnézeg, és hozzá számolod a billencset (dokkolót), akkor már nem 270k, hanem inkább 300k verdesi. Arról meg nem is beszélve, hogy a HP-be nincs 3G ezt le is írtam annó.
Amúgy pedig ennek a Dell-nak barátok között is az ElitePad 900 az ellenfele, nem pedig az Envy.
-
Gusztáv
addikt
Azért azt nem árt észben tartani, hogy i5-el kb tudná az üzemidő 30-50%-át. Plusz ennyi pénzért abban nincs 3G, TPM, dokkoló csati. Ami hasonló i5-ös az a Helix meg a Fujitsu Q702, azoknak az ára meg a fél misit közelíti. A Temash meg szuper lesz, ha egyszer tényleg megjelenik, de ezt a tabletet több mint fél éve mutatták be.
Ja és a Dell-nél volt olyan akció, ha vettél valami komolyabb gépet akkor 300-400$-ért kaptál mellé ilyet.@h_and: a vállalati notebookok legnagyobb része pont ugyanilyen felbontású 14-15"-on (és nem IPS)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- iPad Mini 6 / A17 Pro Smart folio hibátlan
- iPad Air - 16 GB
- Amazon Kindle 7. Gen Paperwhite 3rd Edition DP75SDI kis szépséghibával
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest