- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
De. Én csináltam "zárt" AIO-t kiegyenlítő tartály nélkül. Teljesen folyadék alá merítve, úgy volt feltöltve légtelenítve a rendszer, de hallottam ahogy napról napra fokozatosan egyre nagyobb buborékokkal indul el a szivattyú. A körbe forgó 90°-os csatlakozóknál, és a pumpa (DDC) tengelye mellett felmelegedés közben apró, szemmel alig látható (erős fény hatására csillogtak) vízcseppek bukkantak elő, majd elpárologtak, visszahúzódásnál meg szívta be a levegőt.
Most van a körben 1/2-ig töltött kiegyenlítő tartály, hónapok óta nem fogy a folyadék, de kíváncsiságból ki fogom próbálni, hogy egy G1/4-es kupakba öntök szilikonból egy hosszú, zárt tömlőt, kifúrom a kupakot és belehajtom a radiátor egyik szabad menetébe. Persze kikötöm a tartályt.
-
BazsiBazsi
aktív tag
Megéri ha hosszú távra tervezel és hajlandó vagy néha foglalkozni vele. AIO az azoknak jó akik pár évente megengedik maguknak a hűtőcserét.
Igazából a custom vízhűtés jól néz ki és extrém tuningra is használhatod, de szinte a legtöbb esetben elég egy csúcs lég. Ez egy extra hobbi, flex, érdekesség, luxus. Én is építettem és meg vagyok elégedve vele de mindig van mit upgradelni rajta szóval anyagilag nem annyira jó megoldás. Lehet egy olcsó aio-val jobban kijössz ha nem elég az nh-d15.
-
Lajtorja
aktív tag
Masterliquid 240 lite, fater használta, bőven gari idő alatt halt meg, de a kis 2200g elthrottlingolt 95 fokon 2ghz környékén... Észre se vette csak mikor már késő volt. Mondta hogy picit lassú de csak gar lejárta után 2 héttel került hozzám. Coolermaster supportot hidegen hagyta. Van a családban még pár, remélem nem ez lesz a sorsuk :)
-
sonbi1987
újonc
Amúgy egyet értek, nem sok értelme van én is csak látvány elemnek vettem, kb azt hozza amit a koràbbi torony hütőm ( pccooler s123 (ekl).
-
sonbi1987
újonc
Elvileg használt 120 v3 plus
Kis tdp 65w (i5 7400) raktam , eddig okés nem pörgeti túl magát, 1 db nem gyári ventivel használom ( azokat ki se próbáltam hiába tünetek 0 órásnák ). Ide/ youtube nézés passzív ventivel és kb 1200 As pumpa fordulattal tartja a 41 fokot.
-
nexplo
őstag
Én évente 2-3 db CM-et veszek általában és eddig a problémám csak annyi volt hogy az első hónapban kicsit hangosabb volt a pumpa ami szép lassan elhalkult. Egy darabnál volt szivárgásra utaló elszíneződés. Könnyen ki lehet számolni hogy pár év alatt 10 pár darab után 1 meghibásodás nem sok. Mindezt ugye úgy hogy a CM az olcsó szegmensben van, pláne akcióban szinte "ingyen" meg lehet venni. Sok barátom 50-60k körül vett ilyen kompakt rendszert más most épp közkedvelt futtatott gyártótól (pl NZXT) és rosszabbnál rosszabbak voltak. Volt aki a 3-ikat veszi egy éven belül. Amit én megoldottam 13e Ft-ból azt ők 100e Ft-os nagyságrendben. Azért nem mindegy. Ettől függetlenül a sima 120-as méretet én sem ajánlom, mert csak belépő szint és egy stabil léghűtés simán leveri. a 2*120-as méret már használható és simán elfuttat egy i9 9900K procit is. Nekem az egyik gépemben stabilan játék alatt egy Cooler Master MasterLiquid ML240L RGB segítségével a 9900K 70 fok alatt marad és mindezt kb 20e Ft-ért. Nem pártoskodom a CM mellett de ha kifogsz egy jót belőle akkor baromi olcsón lesz jó hűtésed. Ugyanezt egy ilyen tesztelt Deepcool a duplájáért méri...
-
sonbi1987
újonc
Nem fest túl szépen .
én pár napja szereltem be egy cm seidont
-
P1eTr0
aktív tag
-
sonbi1987
újonc
A tervező benézett a kazánházba, és lám látott egy tágulási tartályt.
-
nexplo
őstag
válasz
BazsiBazsi #3 üzenetére
Azt már nem is említettem igen hogy ennyiből milyen léghűtést lehet venni bizony
-
devast
addikt
Parasztvakítás. Nem a minimális nyomás különbség miatt fogy a víz az aio-kból, és főleg nem az illesztéseknél. A csövek gumi/teflon anyagán szivárog át nagyon lassan.
-
bambano
titán
milyen szuper új, eredeti technológia!
hogy 20-30 év után le tudták másolni a rally autókból... -
nexplo
őstag
41 eFt-ért eléggé hangosan is 83C-fokot tud. Nem látok benne fantáziát
Egy mezei Cooler Master fele ennyi pénzből ennél jobban hűt. Tudom hogy "öreg motoros" ez a gyártó, de egy kicsit vastagon fogott a ceruza szerintem..
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Canon Selphy CP1500 Printer /// Számlával és Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3059
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest