- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Íme az új Android Auto!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Th3Ac3
tag
válasz
Cray Tyler #67 üzenetére
Köszi az utánajárást! Az nem semmi hogy fix rögzítést nem kap, ehhez képes a múltkor alig tudtam miatta lecsukni a panelt mert oda szorult be az a kis alkatrész. Nálad ezek szerint még nem jelentkezett a probléma?
-
Th3Ac3
tag
Nagyon érdekes a cikk, köszönet azért hogy megírtad! Pontosan ugyanilyen G500-as Lenovo notival rendelkezem (kivéve a HDD-SSD kombót, mert abból csak egy 1 terás sima vinyó van) és hát nem teljesen vagyok vele megelégedve.
Az anyagminőség szégyen, a panel több helyen recseg-ropog, hosszabb terheléskor a tapipad mellett bal oldalt szintén recsegő hangot ad többször. Nem értem minek raknak rá olyan matricát ami kb, leolvad róla 2 hónap használat után.. Arról meg ne is beszéljünk hogy valami okból kifolyólag két csavar zörög a házban, amik azt se tudom honnan eshettek ki. Szétszedni nem akarom, idén már nem küldöm vissza, de azért ez mindennek a teteje.
Szerencsére az Enduro működik, régebben magától váltott integrált- dedikált kártya között, ám mostanában Catalystben ha nem állítom be akkor nem hajlandó az erősebbet használni. Driver frissítést próbáltam csomószor, valamelyik beta még fel is települt, ám azóta semmit nem enged rá telepíteni, hibát ír, és utána fel sem ismeri a kártyát. Úgyhogy Win 8.1 frissítés előtt már nem szívózom vele..
Valaki esetleg azt nem tudja hogyan lehetne a PowerPlay-t unlockolni? Hiába tuningolom a kártyát ha egyszerűen leszabályozza magát 775-ös magórajelre, olyan beállítás meg nincs mint az asztaliban hogy ne korlátozza le TDP szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Macska topik
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Nintendo Switch 2
- Robogó, kismotor
- Dell notebook topic
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Canon EOS DSLR topic
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest