- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapartman
tag
Nekem az 1 jobban tetszett. Félelmetesebb volt. A 2 inkább akció. Remélem nem FPS nézetes lesz. A 2 multijával el lehet lenni, de szerintem elég gyengére sikerült a multi. Igazából kalap fos. Ha ilyen gagyi multit tudnak csak csinálni, akkor 3-ban ne is legyen, hanem Single legyen jobb.
-
Cathulhu
addikt
Johet kilora, az elso resz csalodas, de a masodik minden hibat kijavitott szerintem, es igen magasra is tette a lecet. Remelem Izsak meg jobban elmerul az orulet bugyraiban, eszmeletlen hangulatos jelenetek voltak
-
Kr/\toS
senior tag
Nagyon várós anyag. Az előző két részt is sokszor toltam végig.
-
konikan
aktív tag
A multi rész a 2-ben felejtős, de a kampány felejthetetlen. Az egyedüli játék amit 3-szor vittem végig a története miatt.
-
Ilsyde
őstag
Johet, szeretem mindket reszt. Talan az elso jobban bejott (atgondoltabb, meg uj volt a tortenet) de a masodik se semmi.
-
M3oH
addikt
Ha hozza az elozo 2resz szintjet, akkor johet.
-
infectedmann
őstag
Örülnék bejelentésnek a közeljövőben (:
-
Spancho
senior tag
Én még a 2-vel sem játszottam géphiány miatt
-
lapartman
tag
Nagyon várós
. 1 meg 2 eredetiben is megvan. Ezt is megveszem majd
! Ha olyan jól lesz optimalizálva mint a két előző rész, akkor ez is simán fog menni.
-
akarom akarom! de azt már tudtuk hogy havas bolygón fog játszódni. az meg hogy ismét isaac lesz a főhős szerintem egyértelmű. meg legyen is alap! még azt nem bánnám viszont ha lenne benne majd coop lehetőség is. de nem leszek telhetetlen. ds3-at akarok isaac-el és akkor már boldog leszek.
-
BigBlue69
őstag
És a "Most Wanted 2 "-t se felejtsük el..
-
Zamasun
aktív tag
Bizony mindkét rész kiemelkedően jó játék.
-
olbaidhun
őstag
Nagyon várós! Az egyik személyes kedvencem az utóbbi időkből! Aki még nem próbálta a korábbi részeket, adjon neki esélyt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- Samsung Galaxy S24Fe 128Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest