- One mobilszolgáltatások
- Nem nyílnak a Foldok?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Külföldi SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Corleone33
senior tag
-
hunluki
senior tag
Engem kb 2 hónapja hívott fel az egyik exem hogy nem tudom-e a skype jelszavát. Anno én csináltam neki amikor még együtt voltunk, úgy váltunk el hogy jóba vagyunk, azóta van neki is párja meg nekem is. Megmondtam neki, megköszönte, beszéltünk 10 percet, mindenki vidám. Jó pár év alatt eszem ágában nem lett volna hogy beleturkáljak a dolgaiba. Magánszféra pls.
-
törölt tag
Nagyon sokan "a bizalom jegyében" megadják a párjuknak és/vagy családtagjaiknak a hozzáférést különböző fiókokhoz (mail, FB) és eszközeikhez... Már jártam úgy, hogy egy ismerőssel kommunikáltam (írásban) és később kiderült, hogy nem is azzal beszélgettem, akivel én szerettem volna. Sosem fogom megérteni az ilyet, én soha nem adok meg semmilyen jelszót/pin kódot se ismerősnek, se családtagnak, se senkinek és persze én sem várom el senkitől.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station (kb. 20 szett)
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest