Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Busterftw

veterán

válasz #25583896 #3 üzenetére

Vagy amikor Nagy Richard es Szabo Andrea osszejonnek, aztan 2 honap utan megszunik mindketto Facebook accountja, majd letrehozzak a "Ricsi es Andika" regisztraciot, kozos hozzaferessel.

Kepzelem mekkora moka lehet x ev utan fejbol megkeresni es bejelolni Ricsi 600 ismeroset (Andika noszogatasara minusz par ex es mas leanyzo), aztan Andrea 600 ismeroset.

[ Szerkesztve ]

• Cathfaern

nagyúr

Mi is tudjuk egymás jelszavait a feleségemmel (nem mindent, csak aminek jelentősége lehet). Nem "a bizalom jegyében", hanem mert kényelmesebb így. Persze nyilván nem irogatunk egymás nevében másnak, meg nyilván nem a másik háta mögött fogjuk nézegetni ezeket, de volt már hogy egyszerűbb volt, ha ő írt vissza valakinek messengeren, mert én mondjuk épp vezettem (de nyilván akkor vagy azzal kezdi, hogy Cathfaern felesége vagyok, csak ő épp vezet... vagy gyakorlatilag diktálom neki mit írjon). Vagy kellett a gépéről valami, de ő nem volt otthon. Lehetne még sorolni.
    Szerintem a kapcsolat típusától függ, hogy az ilyen szintű megosztás belefér-e vagy sem. Nálunk egyikőnknek se jutna eszébe a másik tudta nélkül átnézegetni a másik gépét / levelezését / üzenetváltásait, de igazából nincs is ezekben semmi olyan amit amúgy se mondanánk el a másiknak.

Mondjuk más családtagnak vagy rokonnak sose adnék meg semmilyen hozzáférést (ha végszükség esetén mégis muszáj, akkor utána rögtön jelszóváltás).

Szerk:
    A közös fb profil szimplán beteg dolog, meg nem is tudom fb szabályzata engedi-e egyáltalán :U

[ Szerkesztve ]

Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/

• anulu

félisten

meglátásom szerint a szerelem és bizalom nem egyenlő azzal, hogy idiótának is kell lenni, illetve mindentől függetlenül meg kell legyen a magánszférája mindenkinek. külön mail, fb profil, akármi. lehet, hogy párommal mi vagyunk a maradiak, de nálunk fel sem merült pl a közös profil

"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB

Új hozzászólás Aktív témák