- Akciófigyelő: 30% kedvezmény az Earfun új fejhallgatójára
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Külföldi SIM-ek itthon
- Középkategóriában is menő lesz a mini?
- 70mai Omni 4K - körszem-őrszem
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Mi is tudjuk egymás jelszavait a feleségemmel (nem mindent, csak aminek jelentősége lehet). Nem "a bizalom jegyében", hanem mert kényelmesebb így. Persze nyilván nem irogatunk egymás nevében másnak, meg nyilván nem a másik háta mögött fogjuk nézegetni ezeket, de volt már hogy egyszerűbb volt, ha ő írt vissza valakinek messengeren, mert én mondjuk épp vezettem (de nyilván akkor vagy azzal kezdi, hogy Cathfaern felesége vagyok, csak ő épp vezet... vagy gyakorlatilag diktálom neki mit írjon). Vagy kellett a gépéről valami, de ő nem volt otthon. Lehetne még sorolni.
Szerintem a kapcsolat típusától függ, hogy az ilyen szintű megosztás belefér-e vagy sem. Nálunk egyikőnknek se jutna eszébe a másik tudta nélkül átnézegetni a másik gépét / levelezését / üzenetváltásait, de igazából nincs is ezekben semmi olyan amit amúgy se mondanánk el a másiknak.Mondjuk más családtagnak vagy rokonnak sose adnék meg semmilyen hozzáférést (ha végszükség esetén mégis muszáj, akkor utána rögtön jelszóváltás).
Szerk:
A közös fb profil szimplán beteg dolog, meg nem is tudom fb szabályzata engedi-e egyáltalán -
Cathfaern
nagyúr
Sikerült a címet "informatikai vallás"-nak olvasnom, és nagyon nem értettem a cikk elején, hogy most akkor mi is van...
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Star Citizen
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- TCL LCD és LED TV-k
- Akciófigyelő: 30% kedvezmény az Earfun új fejhallgatójára
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- HP notebook topic
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- További aktív témák...
- Eladó 3 az 1-ben vezeték nélküli gyorstöltő A+ Charger WCV3IN1
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Bontatlan iPhone MagSafe - ANKER MagGo 622 5000mAh powerbank - vezeték nélküli+vezetékes töltő/akku
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Egyedi telefonszám, szép szám, Vodafone +3670-791-9999, +3670-793-9999
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i5-10400H I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Samsung Galaxy S23 / 8/128 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest