Új hozzászólás Aktív témák
-
koko52
nagyúr
válasz
Walter_White #24 üzenetére
Van tőlük egy rakat cucc, majd kiderül.
Sorry, nem ők azok, megnéztem a fiókom előzményeit. Tőlük ramokat rendeltem anno Aegis 3000-et. Kifizettem, húzták a küldést 1 hétig, majd közölték, hogy ezen az áron nem tudják adni.Ez még 2019.07.15-én volt
-
koko52
nagyúr
válasz
Walter_White #21 üzenetére
Ez melyik bolt?
-
M@cika
őstag
válasz
Walter_White #18 üzenetére
Bocsi, nem kötözködni akarok, de mi alapján dönti el a bolt, hogy mit kapsz? Ha azt mondtad volna, hogy 2*32 GB-t akarsz 4000 Mhz-set, akkor azt adtak volna? :-)
-
koko52
nagyúr
válasz
Walter_White #18 üzenetére
Ok, de a te esetedet nem lehet ráhúzni a boltok 99.9%-ára.
Nekem a tanuló pénz az volt, amikor a hibás alaplapom tüskéit elgörbítették és így ugrott a gari. Azóta videózom a csomagolást is.
VGA-t ha beküldöd most, vissza se kapod. Kifizetik a vételárat, megjavítják (ha lehet) és eladják. -
válasz
Walter_White #15 üzenetére
Szerintem szimplán szerencséd volt. A boltok nagy részéről ezt nehéz még elképzelni is.
Acélfarkas:
Az, hogy oc-üzemelt, azt elég nehéz bizonyítani, de úgyis az lesz a boltok válasza. Az xmp is annak számít.
-
flashpointer
őstag
válasz
Walter_White #1 üzenetére
fakk, azt hittem eurora gondolsz, aztan gondoltam h talan meg annyi felarat meger, aztan jott a sved kep :D
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest