- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baryka007
addikt
válasz
Walter_White #24 üzenetére
Ebben a világban bármit is veszel, azért komoly (sokan nem is gondolnák mekkora ) felárat kell fizetned... A ROG pedig valóban jobb "cuccokat" foglal magába... Hiszen ha például egy videókártyát veszek alapul... Egy Asus ROG, és egy legolcsóbb Asus kivitelezéssel egymással szemben... Akkor a ROG-ban mindenben sokkal minőségibb alkatrészeket kapsz. Ez látható az Asic Qualityben ún. válogatott GPU- kat kapnak a ROGOK... Tehát a legjobbakat, a VRM je is többet bír. mosfetek is strapabíróbbak stb...
És te papíron a ROG és a Sima között annyi különbséget látsz. Hogy magasabb az órajele mert az alaphoz viszonyítva OC-zott a videókártya... És +25 ezret kérnek érte legalább. Jogosan mondhatod magadnak, hogy nem éri meg. De valójában te még mindig röhögni fogsz ha még nem váltod le a videókártyádat 5 év múlva pl. Mert a tied még akkor is menni fog.
Szerk.: Azért látom a leírásodban LED es memóriád van neked is
-
Baryka007
addikt
Ez most fájt... Nem szoktam memória híreket olvasni... De ez most komolyan érdekelt, hogy egy memória hogyan kaphat ROG tanúsítványt... Én arra gondoltam, hogy van rajta feszültség mérő led kijelző. Meg gombnyomásra XMP profil váltó, előre beprogramozott XMP profilok járnak hozzá... Nah szóval ilyeneken... Erre nesze neked kaptunk egy RGB -t
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged