Új hozzászólás Aktív témák
-
Baryka007
addikt
válasz
Walter_White
üzenetére
Ebben a világban bármit is veszel, azért komoly (sokan nem is gondolnák mekkora ) felárat kell fizetned... A ROG pedig valóban jobb "cuccokat" foglal magába... Hiszen ha például egy videókártyát veszek alapul... Egy Asus ROG, és egy legolcsóbb Asus kivitelezéssel egymással szemben... Akkor a ROG-ban mindenben sokkal minőségibb alkatrészeket kapsz. Ez látható az Asic Qualityben ún. válogatott GPU- kat kapnak a ROGOK... Tehát a legjobbakat, a VRM je is többet bír. mosfetek is strapabíróbbak stb...
És te papíron a ROG és a Sima között annyi különbséget látsz. Hogy magasabb az órajele mert az alaphoz viszonyítva OC-zott a videókártya... És +25 ezret kérnek érte legalább. Jogosan mondhatod magadnak, hogy nem éri meg. De valójában te még mindig röhögni fogsz ha még nem váltod le a videókártyádat 5 év múlva pl. Mert a tied még akkor is menni fog.
Szerk.: Azért látom a leírásodban LED es memóriád van neked is

-
Baryka007
addikt
Ez most fájt... Nem szoktam memória híreket olvasni... De ez most komolyan érdekelt, hogy egy memória hogyan kaphat ROG tanúsítványt... Én arra gondoltam, hogy van rajta feszültség mérő led kijelző. Meg gombnyomásra XMP profil váltó, előre beprogramozott XMP profilok járnak hozzá... Nah szóval ilyeneken... Erre nesze neked kaptunk egy RGB -t

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX B550-F GAMING Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Brutál B550 Steel Legend alaplap dobozában
- AKCIÓ! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Xbox Elite Series 2 Kontroller // Számla + garancia //
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest