Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Mobil flották
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
yericho800
aktív tag
igen egyre jobban hajlok afele, h vegyek egyet. god of war... last of us 2.. blood born.. *. * pc kezdem unni a vergődést 4k soha nem fogok játszani a közeljövőben megjelenő játékokkal... főleg nem 1070... :/ belefáradtam a pc kinlódásba komolyan. eladom a pc. van egy 4k hdr grundigom. verek mellé egy ps4 pro, veszek pár exkluziv játékot. feltelepitem aztan játszok kompomisszum nélkül. akár 4k. sajna pc drága hobbi lett... mindig az volt. de mostanra irreálisan drága hobbi/sport.
ps4 jobb alternativa mára szerintem mint a pc.
-
yericho800
aktív tag
ezért a játékért érdemes már csak ps4 venni
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Szinte új,garanciás MSI Claw kézi konzol/7 Full HD,120Hz,Core Ultra5,16GB DDR5,512GB SSD beszámolok
- ROG ALLY (RC71L) - Z1 Extreme, 512gb SSD
- PS5 Digital Edition (+ajándék néha liftinggelős kontroller)
- PS4 játékok garázsvásár sok kedvezménnyel
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű garanciával., Bp-i üzletből eladó!
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest