- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
yericho800
aktív tag
igen egyre jobban hajlok afele, h vegyek egyet. god of war... last of us 2.. blood born.. *. * pc kezdem unni a vergődést 4k soha nem fogok játszani a közeljövőben megjelenő játékokkal... főleg nem 1070... :/ belefáradtam a pc kinlódásba komolyan. eladom a pc. van egy 4k hdr grundigom. verek mellé egy ps4 pro, veszek pár exkluziv játékot. feltelepitem aztan játszok kompomisszum nélkül. akár 4k. sajna pc drága hobbi lett... mindig az volt. de mostanra irreálisan drága hobbi/sport.
ps4 jobb alternativa mára szerintem mint a pc.
-
Deck
titán
válasz
yericho800 #4 üzenetére
Minden exkluzív-nál írja ezt valaki
-
yericho800
aktív tag
ezért a játékért érdemes már csak ps4 venni
-
Deck
titán
A Deluxe csomag nem írja a Season Pass-t. Szóval, akkor ezek ingyenes DLC-k lesznek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PS5 Digital Edition (+ajándék néha liftinggelős kontroller)
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű garanciával., Bp-i üzletből eladó!
- Új, bontatlan dobozos Nintendo Switch 2 Mario Kart World játékkal, 2 év gyári Nintendo garanciával
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged