Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
Zugló. Az már majdnem a nyugat.
-
DeFranco
nagyúr
De jó, hogy megint lett egy topic, ahol el lehet mondani, hogy a másiknak mit kéne máshogy csinálnia, hogy jobb legyen. Részemről leléptem. Az utolsó kapcsolja le a villanyt.
-
DeFranco
nagyúr
Na a vasút, az egy hosszú mese, azon kívül, hogy egy szociális foglalkoztató, mást nem tudok felhozni ellene. Az ottaniak tényleg vért güriznek sokszor, hogy hogy lehet szebben-jobban, csak az adott feltételek mellett nehéz ügy. Komplett idióták azért ott is vannak
Dolgoztam ott pár évig, tudom milyen hivatástudat van ott.
A vezetői prémiumok persze más kérdés, az nyilván szúrja mindenki szemét, meg is értem... ezzel szemben nincs ellenvetésem, ezt ki kellene gyomlálni a rendszerből.
-
DeFranco
nagyúr
A busz is a forgalom miatt halott ügy, de ez közlekedésszervezési kérdés. Valahol kialakítanak egy buszsávot, már a fél lakosság hörögve fetreng, hogy már megint nem lehet haladni az ótóval, nem ezért fizette ki érte egy fél lakás árát.
A szerelvények állapota pocsék, ez tény, de tudtommal nem jut a felújításra. Épp a múlt takarékossági intézkedései miatt. Ez addig így is lesz, amíg nem lesz egy nagyobb tömegszerencsétlenség. Szerinted a cég érdeke, hogy törnek ketté a csuklós buszok? Nemigen.
@baluka26: nyugati - moszkva
-
DeFranco
nagyúr
Na, de viccen kívül: a közösségi közlekedésnek mindenhol véres a torka, nem csak itthon. Máshol is veszteséges, és az összesített minőség sokkal nem jobb máshol sem, egy-egy kivételtől eltekintve. Máshol tisztábbak a szerelvények, buszok, esetleg kulturáltabb a személyzet, itthon viszont példásan sűrű és gyors a hálózat. Tényleg az. 3-4 féle alternatívád van a legtöbb esetben, van éjszakai buszhálózat, nem is akármilyen, az alapok jók. Az eszközök rohadnak, meg a csövesek, akik miatt olyan rohadtul érzed magad a gyros hetesen.
A takarékossági intézkedések tovább nem mennek, ez látszik, leépíteni sem nagyon van kit, ha reálisan nézed a helyzetet. Ellenőr például egészen kevés van ahhoz képest, amennyi kellene.
A szolgáltatásra viszont égető szükség van, sőt, sokkal több embert kellene átterelni a tömegközlekedésre, mint amennyi jelenleg használja.
-
DeFranco
nagyúr
Én támogatom (elméletben, a gyakorlati megvalósítása kérdéses). Indokolatlanul sok az autó az utakon. Cserébe az autó után adózó kap egy teljes árú bérletet
@biker: akkor lőttek az ingyen parkolóhelynek a ház előtt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- Mini-ITX
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF F16 FX607JV-QT212 Tesztvideó a leírásban Nézd meg működés közben
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged