- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gondolom máshol is árulják ezeket, de mivel az ovi store-t használom, ezért onnan linkelem.
Ez is nagyon jó: Square King
Na meg ez: AporkalypseA kedvenceim még: Tiki Towers 2 és Tropical Towers, ezek mellett elbújhat a Zangry Birdz is.
Ja, Gameloft-ból egész pofás JRPG a Ninja Prophecy.
-
danih
veterán
Én is imádom a körökre osztott stratégiákat és RPG-ket. Szerintem telefonon, főleg touch-os eszközön reflexekre hagyatkozó, vagdalkozós RPG hülyeség az irányítás nehézkessége miatt, ezért is keresem a TBS-es játékokat.
Emulátorok alatt egyébként rengeteg van, a Fire Emblem sorozat pl. jó szórakozást tud nyújtani -
danih
veterán
Ha kedveled a Final Fantasy-t, akkor ott az Eternal Legacy pl. Igazán komoly "nyugati típusú" RPG-vel még nem találkoztam - igaz, én az androidos kínálatot nézem, iPhone-ra tudok egyet (a többi szemét), de nem jut eszembe a neve.
Az meg, hogy tényleg jók-e - egyelőre nem tudom, a hétvégén lesz időm tesztelni. Az biztos, hogy kategóriájukban minőségi darabok, ilyen kidolgozottságú játékokat máshol nem nagyon találsz mobil platformra - ha ezek szarok, vegyél DS-t vagy PSP-t
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest