- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gondolom máshol is árulják ezeket, de mivel az ovi store-t használom, ezért onnan linkelem.
Ez is nagyon jó: Square King
Na meg ez: AporkalypseA kedvenceim még: Tiki Towers 2 és Tropical Towers, ezek mellett elbújhat a Zangry Birdz is.
Ja, Gameloft-ból egész pofás JRPG a Ninja Prophecy.
-
danih
veterán
Én is imádom a körökre osztott stratégiákat és RPG-ket. Szerintem telefonon, főleg touch-os eszközön reflexekre hagyatkozó, vagdalkozós RPG hülyeség az irányítás nehézkessége miatt, ezért is keresem a TBS-es játékokat.
Emulátorok alatt egyébként rengeteg van, a Fire Emblem sorozat pl. jó szórakozást tud nyújtani -
danih
veterán
Ha kedveled a Final Fantasy-t, akkor ott az Eternal Legacy pl. Igazán komoly "nyugati típusú" RPG-vel még nem találkoztam - igaz, én az androidos kínálatot nézem, iPhone-ra tudok egyet (a többi szemét), de nem jut eszembe a neve.
Az meg, hogy tényleg jók-e - egyelőre nem tudom, a hétvégén lesz időm tesztelni. Az biztos, hogy kategóriájukban minőségi darabok, ilyen kidolgozottságú játékokat máshol nem nagyon találsz mobil platformra - ha ezek szarok, vegyél DS-t vagy PSP-t -
danih
veterán
Mondjuk úgy, hogy ez az oldal a mobilos játékok Steam-je
Csomó platform van, nagy a kínálat, és minőségiek a cuccok!
Dungeon Huntert ajánlom, Assassin Creed kedvelőknek itt a BackStab, Halo kedvelőknek a N.O.V.A, NFS kedvelőknek az Asphalt sorozat, GTA kedvelőknek a GangStar...
(Tulajdonképpen csomó játék koncepciója az, hogy fognak egy nagy konzolos vagy pc-s címet, és a játékmenetet/stílust lekoppintva csinálnak egy hasonlót mobilra) -
Waz?
Akkor ajánljál is valamit.
Milyenmárez: "Ott a bót olcsó".Süti, de mit vegyek és miért?
-
danih
veterán
Bejegyzés javítva. A dolog már jó ideje működik, úgy látszik közben észrevették, és 2 USD-re módosították az árat.
Viszont így sem drága! -
Воланд
titán
Bug vagy feature?
-
danih
veterán
Nyihá
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest