- Yettel topik
- Honor Magic V2 - origami
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
C0R0
csendes tag
Hogyan kellene működnie?
Azért írtam le a példát, mert szerintem az egy jó működési elv. Persze közel sem tökéletes (olyat én sem tudok)!
Akkor az egy...
Nem ír senki semmilyen értékelést. Kapsz egy mosolygós fejet, egy neutrálisat vagy egy szomorút, ennyi.
Ha az eladótól pedig elvárjuk, hogy normális legyen, akkor a vevő is lehet annyira az, hogy leírja a problémáját, nem csak osztogatja a rossz értékelést. -
C0R0
csendes tag
Nem is értem miért így működik... Ha átversz valakit akkor nyilván nem fogod visszaigazolni az értékelést. Igaz ez arra is hogy megbeszélték személyes találkozóra egy időpontot és az illető sosem jelenik meg.
Szoktam vásárolni eBay-Kleinanzeigen-ről is. Ott úgy működik, hogy két üzenetváltás után egy hamas skálán ertékelheted az eladót. Szerintem elég jól működik, saját magad értékelését pedig nem is látod
Új hozzászólás Aktív témák
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Konteó topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- EAFC 25
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Yettel topik
- Honor Magic V2 - origami
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged