- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
envagyok
veterán
1980-as években nem volt zárjegy, utólag nem kérheti azt a nav.
A dohánybolton kívüli eladással kapcsolatban, szerintem tételfüggő közbelép-e.
Valaki vesz egy karton cigit, aztán a felénél abbahagyja a dohányzást, vagy rájön nem szereti, szerintem eldahatja.
Az innen onnan csempészett cigarettát szokták számonkérni. -
envagyok
veterán
válasz
kenwood #62978 üzenetére
Kizárólagosság határozott időre szól, szóval az ingatlanos sokkal jobban beveti magát, hogy a záros időn belül eladja, és ilyenkor általában van engedmény a jutalékból.
Várható a bevrzetése annak a szabályozásnak, miszerint csak ingatlanoson keresztül lehet ingatlant eladni. -
envagyok
veterán
Kicsit más téma.
Én néha örülök, ha ritka, általam keresett cuccot túlárazva hirdet az eladó.
Mert rendes áron pikkpakk elvinnék 10 percen belül, esélyem se lenne megvenni. Így viszont a kutya se érdeklődik nála, csak én írok, és előbb utóbb beadja a derekát. -
envagyok
veterán
Most vettem egy LANParty UT ICFX3200-T2R/G [link] crossfire lapot dobozosan kisebb vagyonért. Az egyetlen AMD chipsettel szerelt Inteles alaplap. Abba tervezek Crossfire mókát 2900xt-vel vagy 3850x2, 3870x2-vel, vagy ha még akarok tenni egy kis exkluzivitást, akkor X1950XTX master + slave kártyát, és bedobni egy physx kártyát fizikát számolni mellé
@hcl, azért már a socket am2 is kezd retró lenni, bár az AMD-t csak az Athlon XP-nél szerettem.
-
envagyok
veterán
Mindegy, hiszen józan ész szerint mindegyik túlárazott ezeréves szar.
Belegondolva egy amigával se facebook, se semmi, egy okosóra is gyorsabb jobb, szebb, nagyobb felbontású.
De egy p4-et is komplett korabeli csúcs vga-val egy középkategóriás telefon otthagy.
De egy 5000 forintos 775-ös gép, amiben van valami dedikált vga, simán többet tud mint a p4 a korabeli csúcs vga-val (elég egy 2-3000FT-os 9600gt 512MB, sőt az még overkill), lehet rá amiga, c64 emulátort tenni.
De múltkor azon röhögtem, hogy a kínai pár ezer forintos tv okosítómra linux alapú libreelecet téve, nemcsak filmeket játszik, hanem komplett retró emulátort lehet tenni. MIndent emulál, dreamcast, atari, commodore 64, amiga, dos. ja egy 10*10*1cm-es doboz, 5v 1A táppal. -
envagyok
veterán
Amiga 500 minden utcában van egy, ahogy C64 is.
Heti rendszerességgel kertül fel ezekből több db a hirdetési portálokra.
Ezért ezek kb 10 körül (C64) és 30 körül (A500) mennek.
C128, főleg a külön billentyűzetes már ritkább állatfaj, és az Amiga 1200 is, ezek 100 körül mennek, persze az amigához létezhet olyan turbó kártya, ami simán duplázza az árat.
Nálam most c16, plus4, c64 pár darab plusz egy floppy, amiga500 pár darab van, és egy C128 DCR.
Ez bőven elég örömködni, még sok is. De 100 körül biztos nem adnék a1200-ért. -
envagyok
veterán
válasz
arelim #62571 üzenetére
Én szeretek.
Másodperc alapú, 6ft/perc, és ha meghallod a beszédét, egyből lejön, hogy réti ni...er, vagy normális ember, átverős seftes, vagy tényleg csak szar képeket csináló géppel szerencsétlenített egyszeri halandó.
Annyit meg megér. Online nehezebb ezt levenni.
Plusz van egy kontakt egy user néven kívül. -
envagyok
veterán
Ha-n retró hirdetések között retró őrület 30k-ért.
Egyetlen porcikája se keresett, nagy jóindulattal a tizedét éri a benne lévő cuccok súlya alapján -
envagyok
veterán
Csalós felpezsdült.
Most tényleg nem foglalkoznak 50k alatti ügyekkel?
[link]
Bakker, akkor ha valaki hetente átvág valakit 50k-val , simán eléldegél a havi 200k-ból, amit ezzel megszerez. -
envagyok
veterán
válasz
koby11h #62324 üzenetére
Nálam most meg főleg azért érdekes a dolog, mert fizettem is.
Tehát amíg még csak beszélget az ember, érdeklődik, további fotókat vár, alkudni próbál, simán el lehet hajtani, hogy bocs, de közben elment, az eladók mindig a kisebb ellenállás felé hajlanak. De ha ki van fizetve a termék, le van zsírozva hogy holnap postázom, aztán másnap, hogy mégse, az kritikán aluli dolog szerintem.
Ilyet én még soha nem csináltam, hogy lemondtam utalás után a vevőt, bármit is ígért volna más érte.
Olyan volt már, hogy valaki utalt, majd még postázás előtt szólt, hogy ha nem baj, mégse kellene, mert talált helyben, vagy olcsóbban. Abban sincs semmi gond, visszautaltam, és elvitte tőlem más. -
envagyok
veterán
Facebook csoport
Tegnap feltett valaki egy hardvert, rá is írtam, meg is egyeztünk, el is utaltam a vételárat postával, amit megbeszéltünk. Postázás mára ígérve.
Ma meg jön a de, meg a hát..Állítólag valaki más korábban írt, ő is kapott számlaszámot, és utalt, de legyek megértő, egyikünk se kapja meg, lesz licit ugyanerre.
Korrektség a köbön. (vagy f@szkalap hazudozó a füsti?)
De legalább a lóvét visszautalta.
Ment is jelentés az adminnak, a tököm tele van a sok hülyével. -
envagyok
veterán
Helyi hirdetés, szeretett GTX580 1.5GB-os videókártyáját kínálja valaki 20k-ért.
Majdnem beírtam kommentbe neki, hogy nagyon szeretheted, ha ennyiért adod -
envagyok
veterán
válasz
koby11h #62261 üzenetére
Igazából mindenki annyiért és olyan feltételekkel árulhatja a motyóját, ahogy neki jólesik.
A vevő(jelölt) meg vagy elfogadja, vagy nem.
Én nemrég nyertem liciten egy régi vga-t ebay-en, kb 7000!! forint volt a postaköltség, ami irreális, de ennek tudatában licitáltam rá, azaz összértékben gondolkodtam, hogy ennyiért megéri, vagy nem.
Nem kezdtem el kötekedni, hogy tesa/bástya, ugyan küld már el annyiért, amennyibe tényleg kerül a posta (Kb a fele, mint amit fizettetett) -
envagyok
veterán
válasz
arelim #62254 üzenetére
Van akinek az utcán szemben van a posta, és minden nap elmegy előtte, van akinek 15km, és soha nem jár arra egyébként. Biztos van akinél hegyekben áll az antisztatikus zacskó, buborékos fólia, kartondoboz, ragasztószalag, és olyan is akinél nincs.
Az eladó a fentiek tudatában találja ki, mennyiért hajlandó feladni a csomagot, ha sokat kér, maximum nem veszed meg. De ha ez bárki szerint ingyen jár, szívesen fogadok mindenkit csomagolni és postára adni cuccokat, antisztatikus zacskó is jöhet, több száz darab is akár, a gyűjteményemben sincs még mindenhez, kb lehetetlen beszerezni.Még az ekézés előtt, a napokban 3 csomagot is adtam fel, volt amelyikért többet fizettem a postán, mint amennyit kaptam a postázásért, mert nem fért bele a súlyhatárba, de a legjobb esetben is pont elég volt. Mindezt fél órát sorban állva, 20km-t kocsikázva szorozva háromszor. Mondjuk itt nagyobb tételek voltak, egy 3000Ft-os HDD-ért lehet én sem csinálnám meg, főleg ha a kedves vevő belealkudná a postát, amivel 5-ből 4 bepróbálkozik.
-
envagyok
veterán
válasz
snecy20 #62217 üzenetére
Mondjuk a fotó fétisisztáktól nekem is kezd felmenni az agyvizem.
Leírom tisztán világosan, hogy hibátlan esztétikai műszaki állapot, de küldjek mind az általa vágyott 20-30 cuccról fotót, minden termékről legalább 3 irányból.
Aztán kitalálja, hogy mivel sok cuccot venne, ezért adjam oda félpénzért, amire elhajtom.
És persze elment egy délelőtt a 100 fotó készítésére. -
envagyok
veterán
válasz
kenwood #62182 üzenetére
Ezt már az elején lejátszottuk
"
SAJNOS KÉPET nem tudok küldeni de hibátlan hidd el !!!
elhagytam a telefonom ..képet nem tudok csinálni"Mondjuk az tény, hogy a telefonszám nem megy, aki régebben vásárolt tőle, az elérte azon a számon.
Na megpróbálom mit ír rá.
FB-n több számtech cuccot hirdet.Nincs itt valaki Gyöngyösi? adom a címet, bekopoghatna hozzá érte
Mint a tolvajkergetőkben a youtube-on[link]
-
envagyok
veterán
válasz
Trailblazer #62153 üzenetére
Ezeket az 5000Ft-os embereket nem tudom megérteni én sem. Akinek kb 3hete utaltam, még ő se jelentkezett.
De akkor legalább 20k környéki cuccokat áruljon.. Ötezerért eladni a becsületet, nagyon durva. -
envagyok
veterán
válasz
snecy20 #62041 üzenetére
Pont hogy de.
Karanténban otthon mit tud csinálni az ember?
Laptopot se újat, se használtat alig találsz.
Haver a videókártyáját úgy adta el, hogy még licitáltak is rá neki (50 felett gari nélküli 1060)
Tőlem elkönyörögték a saját használatú i3-as laptopom is a fiam osztálytársáék. -
envagyok
veterán
válasz
kenwood #62020 üzenetére
Ezek a régi kasztnisok. Akkoriban jött ki az új, csak 2012-ben még sok raktárról maradt régit is adtak.
Keress 2013-tól, az már mind új.
Meg add hozzá, hogy én évi 15k-t megyek.
Azért egy első tulajos magyarországi 100000 alatti kocsi kicsit más kategória, mint az olaszból hozott 300000km-es szanaszét tört. -
envagyok
veterán
válasz
kenwood #62013 üzenetére
Én 2012-ben vettem egy 5 éves 3-as BMW-t 4M körül.
Most már 8-ban van kb, és ér 1.5M-t
Akkor újan vehettem volna 10-12-ért, eleve garis pár évig, de lehet hosszabbítást is venni, és az újabb típus, most is érne kb 5-öt.
Szóval a bukás kb ugyanannyi, és mégse más használt szarjával kell kísérletezni.
Meg is fogadtam, ezentúl csak újat. Ha nem telik 5-ös BMW-re, akkor veszek 3-ast, vagy nem prémiumot, mert újabban a prémiumokra nem jellemző az a tartósság, ami régen, csak rendelhető extrák tekintetében prémium. -
envagyok
veterán
válasz
Migráns #62011 üzenetére
Befogadnám a panamera-t, és ezt a maseratit is, komoly gépek.
Még a vételáruk is meglenne.
De pont azért nem veszem meg, és nem is gondolkodom ilyeneken, mert az éves szervizük+bürokrata költségük is többmillió forint évente ezeknek. (számolj ki egy kötelezőt, és éves adót ilyen 400 pacis gépekreKb félmilla felett van)
Erre ennyit nem költök.
Ha meg annyit keresnék, amiből kényelmesen fenn lehet tartani ilyen gk.-t, akkor már nem más tizenéves kocsijába ülnék, hanem megvenném újan. -
envagyok
veterán
2 hónap kaució, plusz 1 hónap előre fizetve.
Így jön ki a 3.Ingatlanból hatalmas bukók lesznek még.
2009-ben CHF-el szivatták meg a népet, most majd árcsökkenéssel fog mindenki szívni, aki horror áron vett. Így is, úgy is bukó.
Ha felemelkednek az államkincstár kamatok még egy picit, többet lehet majd keresni vele egyszerűbben mint a kiadással.
A lakások nagy része "befektetők" kezében van kiadásra, majd ha ők visszadobják a piacra, szép visszakorrekció lesz.
Teljesen vissza nem megy, mert az áremelkedések egy részét a csokosok generálták.
Máig nem értem, hogy az 5-6 éve még megyeszékhelyen 6-8 milliókért kínált ezer éves panelek is hogy tudtak elszállni 20-25 magasságára. -
envagyok
veterán
válasz
Chaser #61889 üzenetére
"nyilvánvalóan nem a gyár emelte fel az árat"
Pedig mostanában pont, hogy de...
A bonyolultabb logisztika, nyersanyagár, költségek stb miatt sajnos emelnek, pl. kínai gyárak maszkjaira most licitálni kell. Mondják jövő heti xezer db indulóár y dollár, aztán megy a licit. -
envagyok
veterán
Ezt az áresést várom én is, ideje lenne betankolni ingatlanból jó áron, kocsit is cserélnék fiatalabbra.
De attól félek nem lesz nagy esés, túl sok felelőtlen könnyítő szabályt hozott kedves kormányunk, hogy a szintén felelőtlen jónép ne érezze veszélyben magát.
És persze ki fogja mindezt megfizetni ?
Természetesen a normálisan gondolkodó felelősen költekező emberek.Más: Szerintem mostantól nagyon résen kell lenni, a kirúgások, vírus stb. miatt szerintem iszonyat meg fog emelkedni a csalások száma.
-
envagyok
veterán
válasz
KROK640 #61856 üzenetére
Ingatlan bérbeadásánál alap a közjegyzői okiratba foglalás. Aki nem tudatlanul vág bele, és adjuk oda az ismerős ismerősének csak úgy, lehetőleg feketén irányban gondolkodik, az simán kirakja az első nem fizető hónap után. Közmű is alap, hogy a főbérlő nevén marad, és havi elszámolás. Nincs apelláta. Első fizetetlen havi díj, vagy közüzem után 15 nap után ki lehet rakni.
A leélésre biztosíték gyanánt minimum 2-3 havi bérleti díj, mint kaució beszedése is kötelező.
Aki nem tudja ezt odaadni, az inkább ne is jöjjön.
Ha jobban leélné arra jó egy fotósorozat előtte, utána állapotokról, szerződésben aláírva, hogy hibátlan, kifogástalan állapotban vette át, plusz videó, és egy árajánlat javításra, majd rendőrségen feljelentés a rongálásról. Szépen levonogatják a fizetéséből, mert ugye az is alap, hogy csak olyannak adunk bérbe, akinek van rendes jövedelme, munkája. -
envagyok
veterán
Voltak gyanús előjelek:
Sürgetés kp-s vevővel, nem tud a termékről valódi képet, telefonszámát is kértem, az most nincs, mert tönkrement, akkor még mindenre 5 percen belül válaszolva. Ott azt is írta, hogy anyukája van kórházban.
Másnap reggel is, mikor utaltam, rögtön válaszolt, hogy ok, feladja.
Aztán egy nap múlva, hogy mégsem, mert baj van.
Utalás előtt gondolkodtam is, hogy kevés értékeléssel, kicsit gyanús illető.
Meg ne fizetés után találja ki, hogy mégse megy.
Olyan mintha kifizetnél 2 mozijegyet a kasszánál, és utána szólnának, hogy bocsi, de 2 hét múlvára szóló mozijegyet adunk.
Vagy megveszem az azonnal vihetőként hirdetett autót, kifizetem, majd szólnak, uogy nem viszed sehová, mert mégis kell még. -
envagyok
veterán
Már a második hasonló eset:
Keresős hirdetésemre jelentkezik valaki, van neki ilyen cucca.
Mondom rendben, mennyit kérnél érte?
Ír egy X számot.
Mondom rendben, kell, kérek egy telőszámot is, beszéljük meg az átvételt.
Megadja, nem veszi fel, üzenetre nem válaszol.
Nagy nehezen elérem, hát jelentkezett más is a cuccra, aki x+y összeget adna érte.
Mondom, oké, legyen, beszéljük meg az átvételt.
Megint elérhetetlen lesz, majd jelentkezik, hogy most már x+y+z összegnél tart az ajánlat, meg még másoktól is ajánlatot vár.
Utolsó válaszom: faszkalap
Ha nem ő írt volna árat, nem ő jelentkezett volna nálam eladni a szarját, és a veterán lenne liciten, azt mondom oké.
De így?? MIndenki meghülyült -
envagyok
veterán
válasz
koko52 #60574 üzenetére
Ha már itt tartunk.
A magyar hivatalos számtech nagy és kiskerek is ott csalnak, ahol tudnak.
Lásd Ramiris leéégése (ott is már túl nagy volt a visszaáfás raktárkészlet, kellett egy kis tűz), a laptopszalon bedöntése, és még sorolhatnám.
Amíg egy csinálja, csinálja a többi is, mert különben versenyhátrányt szenvedni.
De ide a rozsdás bökőt, hogy az EVGA webshop, Nvidia, AMD , Apple, és sorolhatnám szintén mind "adóoptimalizáló" cég. Csak ők nagyban csinálják, nem kicsiben. -
envagyok
veterán
Kezdem úgy érezni, hogy itt Magyarországon 2 párhuzamos világ van.
Van a hardveraprós világ, ahol 100 meg 500 forintokon megy a huzavona, a postaköltség eladóra ruházása, és minden ingyen kellene, vagy ha nem, akkor is fillérekért. Múltkor akartak egy olyan cuccot ingyen postával, ahol a posta több mint a portéka értéke
A másik világ, meg amiben él az ember:
A héten kajára 30k, asszony kocsiján beszart az önindítónál valami, nem márkaszerviz, nem új alkatrész, de 47k a javítás, és mikor sétálgattunk láttuk egy bisztrónál, hogy akciós a házi limonádé, most csak 990Ft 1500 helyett... És tucatnyi ember azt ivott. -
envagyok
veterán
-
envagyok
veterán
válasz
koby11h #59987 üzenetére
Ja, meg csomagold, menj postára, álldigálj ott sorba, fogyaszd azt, ami mindig csak kevesebb lesz neked: Az idő az életedből. Mert az természetes, hogy neki ez jár. ragasztószalag, doboz, buborékos fólia, antisztatikus zacskó, stb. Kb az idődet nem számítva is ott vagyunk, hogy ingyen adod a cuccot.
-
envagyok
veterán
-
envagyok
veterán
Csalósban meg már trükkös táposok ;)
Igazából nem értem, szerintem a vevő 200-ért megvette volna a másik táppal is, miért kellett bekamuzni 1 másikat?
Ráadásul olyan a ház, hogy bontás nélkül nem látni -
envagyok
veterán
Többen is régi ritka Videókártyát keresnek, nem véletlenül olyat, és nem mondjuk semmit érő másikat, amiből mázsaszám van.
Ráírok az emberre: Nekem van, oda tudom adni piaci áron, nézzünk egy licitet, meddig verik fel a vevők, szerintem az korrekt ár, hiszen ott nem az eladó alakítja az árat. Válasz: ő nem 10ezrekért keres, hanem olyan eladót, akinek porosodik a szekrényben, és megválna tőle jelképes áron. Szerinte én vagyok a hülye seftes, aki ezen akar nyerészkedni, ő meg a korrekt vásárlóAha, értem.... Meg ő magának venné, nem nyerészkedni
Itt már a szó bennemakad.
Mondom neki: semmi gond, ha nem akarsz rá sokat költeni, adok neked pontosan ugyanilyen tudású csak nem olyan márkájú videókártyát adni, ami nem ritka, ugyanazt tudja, és azt odaadom jelképes áron. Az nem jó, neki a ritka kell.
Szóval ha valaki lecserélte a 1070ti-t, vagy a 1080-at 2070-2080-ra, attól én is szeretném megvenni jelképes áron, hiszen úgyis felesleges neki, és jó lenne a piaci 60-120k helyett olyan 10-20k körül, jelképes áron.
Erre semmi válasz.
Ekkora madárvadászatot.
Akkor legalább ismerje el.... -
envagyok
veterán
válasz
Gyuri27 #59736 üzenetére
+Áfa és vám értéktől függően
Olcsóbb kínai cuccoknál is vicc ami itthon van.
Bárki megrendelheti kínából, sokan facebookon nyitnak boltot, meg hirdetik mindenhol 3* szorzóval.
Asszonynak már elmagyaráztam: Lát valami baromságot, ami tetszik neki, megmutat nekem.
És én megszerzem feléért.
Okos hajszárító, intelligens bevásárlótáska, szuper military-s gatya. 3 percen belül megtalálom harmada áron.
pl vigoshop meg xhaztartas telenyomja reklámmal a sok egyszerű magyar agyát
Pl leleményes bevásárlótáska kamuakcióban[link] [link]
-
envagyok
veterán
válasz
Starchm #59699 üzenetére
Okos ember próbál mindenért minél többet kapni, ha elad, és próbál mindent minél olcsóbban beszerezni, ha vásárol.
Komoly összeget lehet ezzel spórolni.
Próbálkozni meg kis csóró országunkban szinte mindenki szokott.
Szerintem érdemes beírni, hogy "fix az ár, ha nem megy el ennyiért, majd leviszem" -
envagyok
veterán
válasz
jozefgucci1 #59656 üzenetére
Az kevés.
-
envagyok
veterán
válasz
jozefgucci1 #59641 üzenetére
Legalább jó csaj volt?
Sok felesleges kacatom van, lehet meghirdetem őket: 5000ft/db, de hölgyekkel rendezhetjük másképp is. -
envagyok
veterán
válasz
qnadam #59553 üzenetére
"oldjuk meg ésvagy folytassuk külön."
Oldjuk meg: ennek zsarolás szaga van. Ő nem akarja, te igen.
Folytassuk külön: ez addig szuper, amíg nincs gyerek és/vagy olyan ingatlan, ami közös, és szétosztva senkinek sem elég semmire.Gyerekügyben hacsak az asszony nem masszív alkoholista vagy drogos (bizonyíthatóan persze, nem csak bemondásra), még ha napi szinten is váltogatják egymást a férfiak a kecóban, akkor is a bíróság 99%-ban anyának adja a felügyeleti jogot. Egyik ismerősöm exe is csak anyagi biztonság miatt vállalta a gyereket, csapnivaló anya, gyk leszarja a gyerekét, agresszív vele, ha valami nem tetszik neki, bezárja a gyereket órákra a sötét wc-be meg ilyesmi. Ennek ellenére neki ítélte a bíróság. Nagy részben a gyerek fegyver az elvált nők számára. Millió módon szivathatják zsarolhatják legálisan vele az exüket a láthatástól kezdve a gyerektartason (amit magukra költenek) felüli anyagi juttatásokig. És ezt szinte mind meglépi, az a ritka, aki nem. Ezért hangzik csak addig szépen a "váljunk szét, mert ez így nem jó nekem", amíg nincs gyerek.
@olle Persze :D
Sajna 2 hete beteg a gyerek, sokat van velem, most is vigyázok rá. Ilyenkor érdemi munkát nem tudok csinálni, kicsi még hozzá. De amíg nézi most pl a verdákat, addig fórumozni tudok.
Lassan ebéd, altatás, aztán tudok mással is foglalkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Keresem ezt a könyvet topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fotók, videók mobillal
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest