- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- MIUI / HyperOS topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
wassermann
addikt
Egyébként nem tesz rosszat, ha a te oldaladon is végignézed a vezeték vonalvezetését és a kötéseket. Nekem azért dobálta el a kapcsolatot, mert közvetlenül a Wifi router mellett volt. Korábban ez a probléma, a kicsi 2Mb-es előfizetésnél nem jött elő soha, de amikor nagyobb csomagra váltottam nem értettem miért szakadozik
-
wassermann
addikt
Igen, erre az annex dologra gondoltam én is. (Próbáld meg a topikhoz tartozó cikkben található progikat a netről leszedni. Nekem sajnos már nincsenek meg). Azokkal át lehet állítani, ha kompatibilis vele, illetve a régibe is bele tudsz esetleg kukkantani, mire van beállítva ( ha megy vele ). Sajnos több tippem nincs.
-
-
wassermann
addikt
Fűteni nem fűtötték egymást. Bár szendvicsként össze voltak szigszalagozva, négy parafadugóból vágott távtartó volt köztük a négy sarkon, meg alattuk is. De így is meglep, hogy korábban a 2M-ás ADSL csomagnál semmi baj nem volt, az 5M-ásnál viszont gyötrődött rendesen. Messze vagyok a telefonközponttól ezt az előfizetésmódosításakor is mondták : (
-
wassermann
addikt
Nincs a cikkben, hogy zavarhatják egymást. Ennek ellenére én az említett programokkal vettem észre azt: hogyha kihúztam a routert, akkor kisimult az SNR-görbe és megszűnt a vonal szakadozás. Egyébkét míg 2M-ás netem volt semmi gondom nem votl az egymáshoz szigszalagozott két dobozzal. Most szétvágtam őket és fél méterre költöztek egymástól
-
wassermann
addikt
Nyáron váltottam sok-sok év után 2Mb/s-os ADSL csomagról 5Mb/s-osra és a korábban stabil netem valamiért állandóan szakadozni kezdett. Szerencsére emlékeztem valahogy erre a cikkre és a megadott programok segítségével elkezdtem figyelni a modemet. Két óra vacakolás után rájöttem, hogy a közvetlenül mellette lévő Wifi-s routerrel zavarják egymást, mert amikor áramtalanítottam a routert, szépen kisimult az SNR-grafikon és megszűntek a hibák is! Azóta jó távol tettem a két herkentyűt egymástól és megszűnt a szakadozás. - Hálás köszönet a cikk írójának! : )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL Latitude 5520 Intel Core I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET!
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- Gamer Asztali Számítógép Eladó i5, GTX 1050, SSD + HDD!
- Asus Vivobook 15 X1504ZA-BQ1420 2 hónapos GARIS!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest