- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Palinko
tag
Megyek is és már olvasom is. Egyébként én tudatosan kerültem eddig a híreket mert olyan messze volt még a megjelenés nem fájdítottam a szívemet de mostanában kezdek lassan ráhangolódni a dolgokra és érdekel minden. Szóval nekem még a hírekből gyűjtött is megfelelt volna
Egyébként meg megkérném az urat, hogy itt is szóljon már néha hozzá, ne mindig csak a haditechnika. Legalább ott látnám az értesítőt az új üzenetről
-
olbaidhun
őstag
"A cyberpunk egy műfaj a tudományos fantasztikus műfajon belül"
Imádom a scy-fi-t, mint ahogy sok más műfajt. Nagyon ott van a cyberpunk hangulata, jó a design, tetszik a belbecs jelenlegi videók alapján. Látszik, hogy milyen alázattal nyúlnak hozzá a fejlesztők. Mégis a játékipar szinte csak csalódásokat tudott okozni a 2000-es évektől, ezért kicsit kétkedő vagyok. Alig van egy-két kivétel.
Egy kérdes maradt, mit reagálnak a hasonló remekművekre az óriás kiadók, mint pl az EA, Ubi és a többiek? Remélem pl a Rockstar észre veszi, hogy meg lehet ugrani egy hasonló komplexitású sztorit épp egy gta6-nál is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Epson nyomtatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fotók, videók mobillal
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Óvodások homokozója
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Milyen NAS-t vegyek?
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest