Hirdetés
- iPhone topik
- Yettel topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cifu
félisten
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Nem, eredetileg a Pax West-en (Seattle, Aug. 30-tól) akarták közkincsé tenni a játékdemo videót, csak menet közben meggondolták magukat. Lesz egy 15 perces játékmenet videó, illetve a fejlesztők kommentálják a bemutatásra kerülő új játékmechanikai elemeket (első sorban a hackelést).
A hivatalos változat az, hogy azért nem a játékdemót mutatják be, mert nem akarnak spoilerezni (nagyon gyenge kifogás, akik az E3-on, Gamescom-on, stb. látták, azok méltók voltak a spoileres történetre, a nagyközönség pedig nem?
). -
Fitzgerald
veterán
válasz
sultansmith
üzenetére
Pont ezért nem akarták nagyon megjelenés előtt mutogatni a játékot.
-
sultansmith
senior tag
ŐRÜLET!

Egyébként remélem lesz már valami koherencia ezek között a videók között, mert amit anno láttunk, meg amit most láttunk, meg amit szerintem majd fogunk látni, az mind fasza, csak mind más-más játékot mutat.
-
[Prolixus]
addikt
válasz
pelgrim_v1
üzenetére
Még várunk de sztem az nem is fog kikerülni. Abból lesz ez a 15 perces akármi.
De én úgy emlékszem korábban azt ígérétk hogy gamescon-on mutatják ezt be...
-
pelgrim_v1
tag
Srácok. A mostani e3 on bemutatott sajtó demó kikerult már vagy arra meg várunk?
-
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Sok ejtőernyős ugrásra lehet számítani!

-
hombre[EU]
nagyúr
Kiváncsi vagyok rá mit kezdtek a gunplay-jel,mert az alphában elég gagyinak tūnt. Nekem nem gond,úgyis melee-vel terveztem játszani

Illetve,hogy gondolják ezt a "vertikális mapot"? Tele lesz a játék lakásokkal/helységekkel az npc-knek... -
Segal
veterán
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Szinten elorendelve es johet a hype vonat

-
Helyes, jöjjön csak az infó, bármilyen formában. A hype a lényeg. Én meg, ha már jó fogyasztóként előrendeltem (az egyetlen cég, amelytől szívesen veszem az anyagait), szeretném látni az előrelépéseket

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anker SOLIX C300X hordozható töltőállomás (288Wh) - LiFePO4 - 140W USB-C - szivargyújtó
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E R7 7700X 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB NZXT H5 Flow RGB 750W
- iPhone 16 Pro 512GB 96% (1év Garancia) ! Utángyártott, jó minőségű kijelző !
- LG UltraGear 32GS60QC-B VA Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
).