- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Telekom mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
sysrq
őstag
Teljesen meglepődtem hogy ennek a telefonnak van saját topikja, márciusban vettem 85 dollárért (~22.000 Forint volt) és azért a pénzért teljesen meg vagyok elégedve vele. A sebessége nem eget-verő de kis pénz kis foci, végül is használható volt, eddig, mert érkezett egy frissítés. Olyan jól sikerült az optimalizációjuk hogy minden gyorsabb lett egyből megnyit amire bökök, akadásnak nyoma sincs. Már azon meglepődtem hogy törődnek vele egyáltalán. Nagyobb nevek hagytak a vásárlás után sz#rban. Lehet huhogni a kínai alja / ismeretlen gyártókra, de aki kockáztat az néha jóba is belenyúlhat. Alig fényképezek amit tud az nekem elég, nem játszom max 2D-s játékokkal, az akkuidő meg duplázódik ha lehúzom a fényerőt, a kijelző zabálja az ampereket.
-
EnRg
tag
Hmmm...Kezdem magam szégyellni....Kb. 2 hónapja használok egy ilyen telót,nem bottal piszkálva....
Kaptam majdnem 6" kijelzőt,4 GB RAM-ot,Android 8-at,64 belső tárhelyet,ujjlenyomatfelismerést,és egy 4000-es akksit,ami érdekes módon nálam kibír 2 napot....mindezt valóban 40K-ért
Tudok vele telefonálni,Viberezni,netezni...stb,stb....Talán ezért is vettem,mivel erre való egy mobil,nekem...
Ja ,hogy nem Snapdragon "20000000 "dolgozik benne,nincs Carl-Zeiss optikája,nem üveg és fém,kit érdekel??
Évekig vettem a mindenkori ún. "flagshipeket",(Nokia,Samsung,Sony,LG...stb),aztán rájöttem,minek? Ugyanúgy meghibásodik,az Android éppúgy fut a 300ezres telón,mint a 40 ezresen....Egy telefon sem ér 2-3-400 ezer forintot,de ez az én személyes véleményem,kinek a pap,kinek a paplak.... -
Fulár
senior tag
Das ist Kula!
-
forgonati
őstag
Jézus az a kamera. Az akku meg egy átcimkézett háromezres... Ingyen sem kéne.
-
janeszgol
félisten
Hát igen, nehéz kérdés. Az említett két márkán kívül még ott vannak a régi ismert márkák is, amiknek szebb a kijelzője, jobb a kamerája, de gyengébb a hardvere. De mégis a kijelzőt bámulja az ember, annak jónak kell lennie. Ha most valaki megkérdezné tőlem, hogy jó vétel-e ez a Cubot, nem is tudnék mit mondani. Jó is meg nem is.
Tehát az árazása zseniális. -
Csapoati
nagyúr
-
FlashLed
senior tag
Nekem kicsit draga ez ennyiert. Xiaominak jobb telojai vannak e arsavban.
-
janeszgol
félisten
Nettó 40k. Itthon mennyi lenne? 51-52 ezer ft (plusz néhány ezres)? Szerintem annyit megér, bár a kamera éppen csak a létminimumot hozza.
Ez a Meizu és a Xiaomi részlege itthon. De talán ha éppen kifogytak... talán. -
nyisziati
veterán
40-ért nem túl jó vétel, akkor már inkább Xiaomi.
Főleg, hogy nem is energiatakarékos. -
logitech1
tag
Hát ez a gyenge akku biztos nincs 4000 mAh
-
Feltehetően ügyesen lavíroznak a kínai üzleti világban, három év alatt eljutottak a cirka 200 fős mérettől egy nagyjából 1000-1500 fős cégig, és ahogy kinéz, bővülnek tovább. Egyébként az anyavállalat csinált egy másik telefonmárkát is, a HAFURY-t, de idén az már nem jött ki új modellekkel.
-
-
roli543
őstag
Az üzemidőt jol elcseszték...
-
Szabcsizz
őstag
Ez a f*s üzemidő, hogy jött össze ekkora akkumulátor kapacitással?
-
zozzo72
aktív tag
Xiaomik nyertek.
Kíváncsi vagyok ki és mikor fogja Xiaomiékat megszorongatni.
-
Csapoati
nagyúr
A SoC most. MT6750T (táblázat), vagy MT6755, aka. Helio P10 (szöveg)?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest