- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Magisk
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
Új hozzászólás Aktív témák
-
GS S
csendes tag
kingkong mini kisebb és asszem a kamera is jobb
jó lenne itt is tesztelnék -
törölt tag
Ja, az lenne a tökéletes, ha 4 inch körül csinálnák meg ugyanezt, jóval kisebb kávával.
-
csirio
csendes tag
Most lesz egy éve, hogy vettem egy sima Cubot Quest-et. El szoktam mosni a mosdókagylóban. Csak nyilván a töltő nyílásra vigyázni kell, hogy zárva legyen. Vettem rá egy olcsó üveget, plusz védelemként. Esett már igen nagyokat, jól bírja tényleg. 2 napot bír az akksija. Teljesen rendben van számomra. (Mondjuk kicsit nagy nekem).
-
forgonati
őstag
válasz
gyepesbela #22 üzenetére
Csodálom hogy nem riasztott el a kingkong név már az elején. Egy ilyen névvel nem lehet épkézláb cucc...
-
gyepesbela
friss újonc
Kb. fél éve vettem King Kong 3 telefont. Víz nem érte, de megizzadtam és a zsebemben volt. Beázott a mikrofonja! A szerelő azt mondja, nincs semmilyen védelme. Ennyit a Cubotról. Soha többet....
-
-
-
pumpa007
tag
A sima Cubot Quest-et tesztelték jó pár helyen. Az 4GB / 64GB -os. Egész jól bírja a gyűrődést mindenféle hivatalos tanúsítvány nélkül is.
[link] -
_flamer
aktív tag
Nagyon jó a cikk.
De a telefon..
-
martonx
veterán
Már a második Cubot teszt rövid időn belül. Vajon értelmes Cubot telefonról is fog teszt jönni, mint pl. X20 Pro?
-
Bumper tok nem biztos, hogy jobban véd egy egyszerű szilikon toknál. Feleségem kezéből egyszer rokon gyerek kiverte a telóját, ami a betonon landolt lendületből. Egyszerű szilikon tok megfogta az esést teljesen, a teló sértetlenül megúszta. Ennyi védelem szerintem elég az esetek 90+ százalékában:
janeszgol: No igen, ebben az árkategóriában én se lennék biztos abban, hogy az az IP68 valóban IP68-as védelmet ad.
-
petymeg
addikt
„ismerősöm ismerőse mindig leejti a telefonját, milyen kitartó mobilt vegyen X forintért?”
Vegyen egy bármilyen telefont+ egy bumper tokot, ami túllóg a kijelző síkján, meg egy védőüveget. (Bár ha telibe pofára ejti egy kőre, így se biztos, hogy megússza a kijelző törést, csakúgy, mint a strapatelefon)
Viszont a bumper tok pár ezerért cserélhető, a strapatelefon ütött-kopott-karcos háza, nem. -
Zsolt73
csendes tag
Hihetetlen, hogy MA-n mindíg van lejjebb.
-
jUUh
addikt
válasz
Makszimusz #10 üzenetére
Én azé' se...
-
-
jUUh
addikt
Nem a külseje miatt szeressssük...
-
janeszgol
félisten
Hát az árát még megéri. Ha az IP68 valóban IP68. A kamera képekben elfogadható, a videó az ketteske.
-
pusszycat
nagyúr
ocsmány
-
zozzo72
aktív tag
5,7 "-al szerintem alsós strapatelónak el is menne..
-
Doki42
őstag
Jó kis cikk
A telót még az ősömnek se adnám -
szemy94
senior tag
válasz
Lincoln6echo #3 üzenetére
Főleg a mai „sokba kerül a hivatalos IP-védelem neked” 1+ hír után
-
Lincoln6echo
tag
Ennyiért szerintem is rendben van,a hiányosságai dacára.
-
Jó volt olvasni a tesztet, de már mikor átléptem a linkelt oldalára, és megláttam a "3GB RAM + 32GB ROM"-ot, tudtam, hogy esélytelen számomra a cucc. Mondjuk az árat látva meg azt kell mondanom, 35 körül megéri az árát.
-
rdt89
addikt
Köszönöm a tesztet, de ez a telefon attól még az ipari hulladék plecsnit se érdemli ki, főleg ennyiért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest