Új hozzászólás Aktív témák
-
oggy71
tag
Nos, tegnap beruháztam egy ilyen törpemajomra
(nagyon akciós volt).
Pár tapasztalat, így az elején :
Amikor kibontottam a dobozt, és megláttam a kis csitát, leesett az állam, huu de frankó kicsi jószág ez, mivel pont erre utaztam, hogy nem akarok egész nap a melóban, meg motorozás közben egy drága, nagy és NEHÉZ féltéglát cipelni a zsebemben!
Kézbefogva mégjobban vigyorogtam, hiszen ez pihekönnyű!!!
Csupán csak egy dolgot kell eldönteni az elején, nevezetesen azt, hogy NEM szabad a csúcstelefonok irányából megközelíteni eme készüléket, hanem inkább onnét, hogy mit kapni a mai világban 30db nyomorult ezresért, ami kicsi, enyhén strapás külsejű, és az "okos" telefonokra hajaz.
Ha ezt az ember letisztázta magában, akkor felhőtlenül boldog lesz, mint én.
Naszóval, nincs itt kérem semmi gond!
Teszi a dolgát, minden téren, pár apró akadás azért van ittott, de abszolút nem vészes ez!
Minden alkalmazást, és telefonszámot stb, átmásoltam rá a Googlen keresztül a másik telómról, naa ezzel elvolt a kicsike vagy fél órát, de utána megy minden flottul!
A kis kijelzőt szokni kell, de fényereje, láthatósága kíváló!
Álló helyzetben nem ezen fogjuk megírni életünk regényét, mert olyan pirinyó a virtuális billentyűzet, de ha elfektetjük, akkor javul a helyzet!
Gps baró (ez fontos kritérium volt!), wifiket is jól látja s gyorsan felmászik rájuk.
Az akksi kicsit hamar merül sztem, lehet kell neki pár töltési ciklus, hogy beálljon, de azért jópár óra nyomkodással ígyis elvolt 2 napot.
Azt a kis gumi biszbaszt nehéz kihajtani, ami a Typ C-t védi, meg útbavan a dugónak bedugáskor, de ezt lehet meg lehet majd szokni.
Fotózás, na itt nem vártam semmi jót (ugye egy db álkamera, stb), nade.., itt is kellemes csalódás ért!
Az elkészült fotók, brutál túlszaturáltak, amire még vhogy mintha extra Hdr-t húzna rá a rendszer, nade az az összhatás egész jó!
A képbe belenagyítva is megmaradnak a részletek, persze kizárólag jó fényviszonyok között!
Esti fotókat nem csináltam (sztem ezt kár is erőltetni), nameg a videózás is kicsit döcögős, de úgysem ezzel fogunk sztár múúvit forgatni!
Telefonáláskor a túlsó felet kicsit dobozhangon halljuk, de a hangerő és az érthetőség jó!
Nagyjából ennyi, nem bántam meg, hogy majmot hoztam a házhoz, mert ár/érték/tudás arányban ott van ez a kis zsebpiszok!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged