- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrbig25
őstag
Semmi harag, csak leírom a véleményem
Azért mert Te APU-t használsz egy SSD-vel és egy HDD-vel, még nem biztos, hogy ez mindenki másnak is megfelel/elegendő. Egy ilyen rendszerhez viszont egyértelműen túlzás ez a ház és szerintem nem is azok fogják megvenni, akik ilyen rendszert akarnak építeni.
"Mai APU-s világban minek bele teljes méretű VGA?"
Azért mert van, akinek nem elegendő az APU teljesítménye, de emellett teljes méretű ATX-es házat se akar.
Egy erősebb diszkrét VGA mellett pedig a normál méretű táp is jó dolog.A HDD helyek pedig el vannak rejtve, így szerintem mindegy, hogy mennyi van belőle.
-
mrbig25
őstag
Elég fiatal márkáról van még szó, szóval van idejük fejlődni
"...nekem egyből szúrta a szemem az oldallap csavaros felfogatása ami elől van."
A Lian-Li se mindig használta a jelenlegi oldallap-rögzítő megoldást. Emlékszem, amikor a szeretett Lian-Li Q11-em oldallapjának leszedésekor 8db csavart kellett kiszednem. Ettől függetlenül tény és való, hogy a Lian-Li jelenlegi megoldása praktikusabb.Az hogy az alja,-és a hátulja eredeti alu színű...ez eléggé szubjektív. Van aki szereti, van aki nem. Teljes feketében egységesebb lett volna, de szerintem így se rossz.
Az előlapi kivezetések elhelyezése szintén szubjektív, erre nem mondok semmit.
Azt viszont meg tudom mondani, hogy annyira nem könnyű összekarcolni, mivel már a birtokomban van egy, amit elkezdtem átalakítgatni a saját szájízem szerint és a munkafolyamat közbeni tapasztalat azt mutatja, hogy a hétköznapi használatnak elég jól ellenáll. Tehát ha egy kulcstartó véletlenül hozzáverődik egy kicsit, az nem fog jól látható sérülést okozni.
De ez nem a gyártó érdeme, hanem a szálcsiszolt alu festési eljárásának tudható be, mint a Lian-Li esetén. Emlékeim szerint arra se kellett úgy vigyázni, mint egy hímes tojásra. -
mrbig25
őstag
Elképzelhetőnek tartom, hogy amiatt döntöttek emellett, mert így az alumínium jobban megőrzi a merevségét, mintha ritkább méhsejt lenne. Másfelől a 12cm-es venti elhelyezésén látszik, hogy a gyártó inkább azt tartotta szem előtt, hogy egységes és letisztult legyen az előlap...a jó,-vagy jobb hűtés helyett.
Pedig ha a ház elején lenne hely 1,-vagy 2db 12cm-es ventilátornak, valami ízléses ráccsal, akkor még jobban ki lehetne használni a ház belsejét, ami lehetőséget adna erős hardverek használatára is...és így a hűtés is közel tökéletes lenne. -
mrbig25
őstag
Ez se lett csúnya
De a Prodigy után nekem ez a 250x375mm-es alapterület már túl nagy. A Cubitek Mini Cube 200x300mm-es alapterülete még pont elmegy, magasságban meg nagyjából ugyanott vannak.
Most ár,-és funkcióbeli különbségekre nem térek ki, mert mindegyiknek megvan/meglesz a vásárlórétege.Egyébként méregettem egy kicsit a bemutató idejére nálam lévő Cubitek kuckót és úgy érzem megvan a következő házam. A jelenlegi rövid PCB-s GTX760 VGA mellett bele tudok tenni előre egy 60mm vastag dualradit + felülre egy 30mm vastag dualradit slim ventikkel
nyami.
-
mrbig25
őstag
Az ár/érték arány nézőpont kérdése. Önmagában tényleg csapnivaló az ár/érték arány mivel se tápegység, se ventilátor nem jár hozzá, de ez a ház -szerintem- inkább azoknak szól, akik egy Lian-Li ház helyett keresnek valami más alternatívát. Innen nézve már más a helyzet.
Ettől függetlenül tény, ami tény; nem olcsó és van egy pár apróság, amin lehetne változtatni...de mint tudjuk, mindenki számára tökéletes ITX ház még nem született...szerintem(#12) gebro
Akinek lesz a ház, annak egy 65W-os Core i5 3570S és egy GTX660 lesz a gépében, szóval óriási hőtermelés nem lesz. Még nem döntötte el, hogy a CPU léggel vagy kompakt vízzel legyen hűtve, ugyanis ez utóbbi is megoldható.(#13) Silentfrog
Én is emiatt agyaltam rajta nagyon sokat, hogy beszerezzek-e magamnak egy ilyet. Ugyebár a saját gépem vízzel van hűtve és ahhoz némi átalakítással ez a ház tökéletes lenne. Majd kiderül... -
mrbig25
őstag
"Jól látom, hogy a tápnál a porszűrő csak úgy tisztítható, ha kiveszed a tápot ?"
Ezen a képen látható egy kis műanyag fül a tápegység alatti részen. A porszűrőt tartó csavar kitekerése után ezen fülecske segítségével kihúzható hátrafelé a porszűrő.
"Jól látom, hogy az alsó 12 centis helynél nincs porszűrő ?"
Igen, jól látod.(#5) cannibal
Egyelőre nincs.
Akinek a házat vettük még nincs meg mindene...én pedig nem bontottam meg a vízhűtéses gépemet. Ezért lett a cikk csak bemutató, nem pedig teszt -> emiatt egyelőre hőfokos adatokkal se tudok szolgálni.(#7) gianni85
Igen, csak ott juthat friss levegőhöz. De a ház külsejéből adódóan valószínűleg a gyártó nem HC gamereknek és izmos konfigoknak tervezte a házat...így ez annyira nem nagy gond.
Az más kérdés, hogy a belseje lehetőséget adna rá...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Robogó, kismotor
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Xbox Series X|S
- Elkaszálja az autóipart célzó üzletágát az Intel
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged