- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem rád fogom, de ha szerinted a Dell középszintű az Apple-höz képest, akkor nem látod az almától az erdőt. Az iPad dizájnja milyen? Pontosan olyan, mint az első iPhone-é, csak nagyobb, ami meg mikor is jött ki?
Egyébként nincs sok lopni való az iPad-en sem. A maga nemében nem kirívóan jó, csak jókor jött ki és nagy a marketing értéke. Nem azt mondtam, hogy szar az Apple, épp ellenkezőleg, de kicsit túlliheged.
Tényleg kiléptem. Ez felesleges.
-
Azért nincs Dell-koppintás vagy más híresztelés, mert ebből csak az Apple fanatikusok csinálnak sokszor hisztit. Maga a cég ritkán nyilatkozik ilyenekről, nyilván őket se hatja meg.
Ami nagyon jó az Apple-nél, az a marketing. Nagyon tudják, hogyan tartsák fenn az igényt és az érdeklődést, így kissé túl van értékelve. Persze nem mellesleg ehhez fel kellett építeni a hírnevet, ami meg a minőségi termékeknek köszönhető.
-
kulcsarb
tag
igen érdekes lenne egy statisztika arról hogyan csengett le a megrendelés hullám
(mert sajnos az mindig lecseng),szerintem az 500 ezer megrendelés valószerű eloszlása ilyesmi lehetett:
1. hét 300 ezer
2. hét 100 ezer
3. hét 50 ezer
4. hét 10 ezer
5. hét 5 ezer
...
...
...és bár a félmillió megrendelés lenyűgözően hangzik, egy ilyen statisztikából látsza szerintem, hogy a második félmilliót bizony sose fogják elérni,
szerintem.
(nem akarom kisebbíteni egyébként az Apple sikerét, ha csak 500001 db-ot adnak el már az is szép teljesítmény, sok cég a tizedéről is csak álmodik)
-
vehement69
senior tag
inkább igen is, meg nem is.. 1 millió volt előre betervezve, az iBook elég nyögvenyelősen megy, stb.. ez az 500k inkább marketing fogás és az előzetes felmérések utáni készlet-visszatartással próbálják elérni azt, hogy keresett legyen az iPad, mint valami nem-tudunk-annyit-gyártani-amennyit-kéne-mert-viszik-mint-a-cukrot csodaeszköz
-
madgie
titán
Miért, ha tudná, bevallaná? Mi hangzik jobban a hírekben? X százezer iPad elment az USA-ban és európában sem győzik az előrendelést teljesíteni, vagy az, hogy az amcsi előrendelések jó része kimegy az országból, neadjuram, 160-180 ezer forintokért (!) gazdát cserél az ebay-en?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Battlefield 6
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7420, 14" 4K IPS, I7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- Apple MacBook Pro 14" - M3 Pro - 18GB/512GB
- Dell Latitude 5495, 14" FHD IPS, Ryzen 5 Pro 2500U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Asus Zenbook 15 OLED UM3504 - 15.6" 2.8K 120Hz - Ryzen 5 7535U - 16GB - 512GB - 2+ év garancia
- Dell Latitude 5400, 14" FHD IPS, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest