Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
No igen de ez mind most jönne a következő modellben?ha igen akkor mi lesz a következőben?Ha meg apránként jönnek az újítások, akkor most kiadnak hamarosan egy jobb kijelzővel szerelt példányt pl?Mert akkor a jelenlegi iPhone tulajdonosoknak nem éri meg váltani, és szerintem nem is fognak.Bt oké hogy nem lesz(úgyis feltörik hamarosan) de mms pl apple által is engedélyezve van nem? akkor miért nem teszik bele gyárilag? Az az egy oka van, hogy vedd meg pénzért az storeból?annyira úgyse fontos senkinek hogy megvegye, viszont ha gyárilag benne lenne, néha használnák az emberek, és a szolgáltatón keresztül ebből is pénzt kapna az apple, nekik meg 0 költség lenne beletenni gyárilag egy ilyen progit.
-
joey04
titán
Az Apple is fel fogja venni a gyorsabb termékciklust a mobiloknál
Azt nem nagyon értem, hogy hogyan tudná az iPhone-t ilyen sűrűn frissíteni az apple, hiszen tulajdonképpen minden benne van, azok a hibák amiket felhoznak ellene, szinte mind szoftveres hiányosságok, amik kijavításához elég egy nagyobb lélegzetű szoft frissítés.
Maximum egy erősebb kamerát lehetne beletenni, meg majd egyszer erősebb procit, de pl még a mostani sincs kihasználva teljesen, szóval akár még azt is lehet még felpörgetni szoftveresen.
Annak meg nem nagyon látom értelmét, hogy úgy csinálják mint az iPod esetében, itt nem lenne jó egy butított változat, kisebb kijelzővel, kevesebb tárhellyel stb szerintem, Nagyobbnak meg megint nincs értelme, mert az maga az iPhone utód lenne nem egy Pro változat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SkyShowtime
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Black Myth: Wukong
- Autós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen autót vegyek?
- Stellar Blade
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest