- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- iGO Primo
- iPhone topik
- Mobil flották
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
(An)Dante #79 üzenetére
Tudom, ismerem őket
De az N-Gage csak a készülékek elég szűk csoportján érhető el (nem számítva a ráhackelt verziót persze, de az nem a Nokia üzleti modelljének része), a Download! pedig vagy működik, vagy nem (nekem nem szokott), de a Jambás hulladékon túl nem is sok minden van benne. És még azok sincsenek rendesen leírva, nemhogy az áruk kitöltve.
Ja, és egy nagy különbség az App Store és a Download! között: az App Store-ba egyértelműen és olcsón be lehet kerülni. A Download!-ról gőzöm sincs, de az N-Gage-ről tudom, hogy nem olcsó buli, és alapból nagycégnek kell lenni már ahhoz is, hogy szóba álljanak a fejlesztővel. Dehát ők tudják
moonman: az előző üzenetemnél még nagyon korán volt, de azóta már tudok példát mondani: a minizongora játékok például kezelnek egyszerre 7-8 lenyomást is. Nem korlátozták le a rendszert (nagyon helyesen) két ujj kezelésére.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen videókártyát?
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- PlayStation 5
- Videó stream letöltése
- BestBuy topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest