- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silentfrog
veterán
Én is hasonlókban gondolkozok csak én annyival lennék előrébb,hogy több pénzt kapnék még a kártyámért. 34k alatt most nem láttam passziv 7750-et. neked is rá kelllene dobni 20-23 ezret a mostani kártyádra ha eladnád.
Lehet,hogy hangtalan lenne meg nem fogyasztana annyi áramot de ez a számlán alig látszodna meg..
A mondanivalóm lényege annyi,hogy drágák a kártyák! -
Silentfrog
veterán
válasz
Sondi1986 #53 üzenetére
Szerintem ez a 7770 oc változata lehet. A 7770-6870 között az eddigi tesztlet játékoknál átlagolva 20% volt a különbség az utóbbi javára. Egy két játéknál jóval kevesebb,de a nagytöbbségnél kijött a kb 20 %.
Itt meg 10%-al gyorsabb már a 7770?
Én a hazai /pl ph-s/ tesztekenek hiszek csak a saját szemem után.
Kizártnak tartom hogy 30%-al legyen most már gyorsabb az összes játékban az emlitett kártya
Lehet,hogy valóban leszenek olyanok amik jobban fekszenek az új szériának de ekkora gyorsulásban nem hiszek. -
Silentfrog
veterán
válasz
Sondi1986 #50 üzenetére
Ugy megnéznék egy összehasonlitó tesztet a régi és az uj kártyákkal amikre azt irták,hogy az uj behozza a régebben kiadott gyorsabbakat az idő múlásával.
Emlékszek anno mikor vettem a 4670 kártyámat arra is azt mondták,hogy az mostani játékokban már gyorsabb lesz mint a 9600gt. Szerintem nem lett az....
Söt egy időben a driverek fejlődésével prognosztizálták a kártyák gyorsulását is. Nemrég láttam tesztet egy régi kártyával és a vele kiadott catalyst-al majd 2 év mulva összahasonlitották egy rakás játékot immár az uj ccc-vel. Szinte alig volt olyan ahol látványos lett volna az fps növekedés.Tehát én ugy vagyok vele ,hogy most legyen jobb, az hogy esetleg 2 év múlva jobb lesz az majd kiderül
-
Silentfrog
veterán
válasz
Mr President #9 üzenetére
Olcsobb lenne ha nem lenne 27% áfa rajta....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest