Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Huma

addikt

válasz Mr X #33 üzenetére

Általában vannak előzmények. Ritka az mikor valaki egyik percről a másikra kifordul magából és rendes emberből hirtelen nőverő alak lesz. Az ilyesminek már a párkapcsolat kezdetekor vannak jelei.
    Csak a nők ugye úgy gondolkodnak, hogy úgyis megváltoztatják a férfit, valamint a szerelem elvakítja őket és úgy gondolják hogy ez meg az még belefér. Aztán később, mikor elmúlt a szerelem rádöbbenek, hogy mégsem fér bele. És általában az idő múlásával csak még rosszabb lesz a helyzet.
    A nők fiatalon keresik a kalandot és az izgalmat. Gyakran viszont ezekkel egy vadbarom jár együtt.

Én nem tudom sajnálni azokat akik ezeket a nyilvánvaló dolgokat nem veszik észre.

De az is vicces, hogy rengeteg nő megakarja változtatni a párját, aztán ha sikerül neki akkor elhagyja azzal a szöveggel hogy már nem az a férfi akihez hozzáment. :D

• Huma

addikt

válasz Csoffadalom #28 üzenetére

"De ha jönnének is, ha van olyan hülye a gyerek, hogy megint lop, akkor megérdemli a verést."
    Ez nem arról szól hogy megérdemli vagy sem. Hanem hogy te mit tehetsz meg és mit nem. Ha megvered akkor abból neked jóval komolyabb bajod származhat mint neki. Egész egyszerűen nem éri meg.

Ha valaha újra eljönnek akkor vesd be a csalit és a rejtett kamerát.

"Az unokahúgom meg csak szimplán hülye."
    Mint a nők igen nagy hányada. Sajnos. :(

A nők nagyon rég bebizonyították már, hogy nem értenek a párválasztáshoz. (Meg sok mindenhez sem, de most nem ez a téma)
    Volt olyan ismerősöm aki segghülye volt és minden nőt semmibe vett, megcsalt. Ott használta ki őket ahol tudta. Egész egyszerűen nem vette őket emberszámba. Mégis úgy tapadtak rá hogy alig bírta levakarni őket.

Pedig még különösebben jóképűnek sem volt mondható. Annyi hogy magas volt, erős testalkatú, flegma, bunkó és arányos arcvonásokkal bírt. Tehát genetikailag jó választásnak tűnt a női nem számára.

Hogy én mennyit cikiztem. Egyszer már lelkizni is kezdett hogy hagyjam már abba mert nem tudja hogy komolyan gondolom e vagy sem és rosszul esik neki. :D
    Hozzáteszem bőven megérdemelte azt amit kapott tőlem.

• Huma

addikt

válasz Mr X #26 üzenetére

"Mindig rácsodálkozom, hogy folyamatosan képes vagy alulmúlni önmagadat..."
    Tehetség kérdése. Ez már művészet. :B

• Huma

addikt

válasz Csoffadalom #23 üzenetére

"Mindig a tróger szarháziak a nyerők, mert velük izgalmas az élet. A tisztességes, normális srácok arra jók, hogy kihasználják őket, meg átkúrják az agyukat. Mert velük unalmas az élet."
    Alátámasztom. Ez tényleg elég gyakori jelenség. A nők a rossz fiúkkal szeretnek henteregni és bulizni, de legtöbbször a jófiúkhoz mennek feleségül. Akiket aztán megcsalnak a rosszfiúkkal.

Ez is, mint sok minden az evolúcióra, genetikára vezethető vissza. A rossz fiúk közt elég magas az alfa hímek aránya. És a nők az alfákra buknak. Persze mivel már nem vagyunk állatok és tudunk gondolkodni, tudják, hogy normális életük csak normális férfi mellett lehet.

No persze a rossz fiúk igen gyakran csak tettetik hogy alfák. De ez általában csak éles helyzetben derül ki. Pl amikor egy pofontól sírva fakadnak.

Én úgy vagyok vele, hogy az a nő megérdemli a sorsát aki végül egy agresszív barom mellett köt ki. Ő választotta, viselje is el.

Az íráshoz pedig:
    Ebből nem jöhetsz ki jól mivel nem tudod bizonyítani az igazad. Persze szinte biztos az történt amit írtál, de bizonyítás nélkül semmire sem mész. Lehet csak a fiú, de lehet hogy a lány is benne volt. Vagy legalábbis tud a dologról. Azt ilyen pofozkodós tanácsokat meg engedd el a füled mellett mert hülyeség. Csak még többet rontanál a helyzeten vele. Arról nem is beszélve hogy törvénybeütköző amivel megütheted a bokádat.

A legjobb megoldás a kihelyezett csali és a rejtett kamera lenne. Aztán szembesíteni vele a fiatalokat. Esetleg befenyíteni a srácot, hogy feljelented lopásért.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés