Új hozzászólás Aktív témák
-
Csoffadalom
tag
Mondom lényegtelen az egész. Fél-egy és már más farkán fickándozik, akkor majd az a pali lesz élete szerelme.
Hány csajt kellet végig hallgatnom eddig az aktuális pasijukról sírva, amikor épp fasírtban voltak. Milyen bunkó, szemét, ezt azt amazt csinálta velem. Én mindig ugyan azt mondtam: Ha ezt gondolod róla, hagyd ott. Tippelhetsz mi lett belőle. Igen, egyik sem hagyta ott, azóta is együtt vannak mind. Mi ez ha nem hülyeség?????? De sírni azt tudnak.
-
Csoffadalom
tag
"Én úgy vagyok vele, hogy az a nő megérdemli a sorsát aki végül egy agresszív barom mellett köt ki. Ő választotta, viselje is el." Mintha csak én mondtam volna.
Több alkalom nem lesz, mert ugye nem jönnek soha többé. Így lebuktatni sem lehet. De ha jönnének is, ha van olyan hülye a gyerek, hogy megint lop, akkor megérdemli a verést. Az unokahúgom meg csak szimplán hülye. Fél-egy év múlva másik pasi farkán fog ugrándozni és erről azt sem fogja tudni ki a fene is volt. De az a pénz akkor is hiányozni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged