- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Fotók, videók mobillal
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crystalheart
őstag
válasz
mexicanraven #14 üzenetére
Én hordanék, bár most még összesen egyetlenegy bőr csizmám van, abban járok mindenhova. Tervben van a bokacsizma változat megvétele is, mert nyáron a magas szár igen meleg tud lenni.
Na de a lényeg - hiszen ezek nem félcipők -, hogy a nadrág alatt a csat és a szár nem is látszik, így simán elegáns félcipő kinézete van. Ha pedig vagánykodni támad kedvem, csak kivillantom a vaskarikát.
Ha az ember nem akar sem markáns motoros lábbelit, sem finom úri félcipőt, akkor még mindig ott van a lovaglócipő. Kényelmes, egyszerű, mégis elegáns és bőr. Ja, és mivel lovagló, bármihez elmegy, amiben lovagolni is lehet, pl. farmerhez is.
-
CséZé
őstag
válasz
fekeandras #16 üzenetére
és nem lesz csokis a lábad, amikor felveszed?
-
fekeandras
őstag
Én erre esküszöm.
-
Jhonny06
veterán
válasz
mexicanraven #6 üzenetére
Hát, ha nagy vonalakban gondolkodunk, akkor kb. ugyanaz a kategória. Tudjuk, hogy milyen egy elegáns cipő.
-
mexicanraven
senior tag
válasz
Crystalheart #12 üzenetére
Jó, mondjuk én sosem hordanék pl bőr félcipőt farmerrel, illetve ahhoz már dukálna egy öltöny kombó is amit szintén nem hordanék naphosszat, úh maradjon a Tisza!
-
bubi92
őstag
volt már jópár drágább cipőm (DC, etnies, osiris,emerica, vans, dekline, éS, nike, adidas, puma), de azt kell mondjam, ha egy cipő 20ezer+ kerül az nem azt jelenti, hogy minőségi is.
Az utóbbi három kb. egy-egy hónapot bírt, a többit mind vittem vissza garival(fél év), ilyen problémák miatt, hogy félbetört a talpa(etnies)wétéeff, leesett a talpa(éS)wétéeff
, kiesett a talpábol egy darab és ott lyuk volt(dc)wétéeff
.
Egyedül az emerica bírta sokáig, azt mai napig is használom. -
Crystalheart
őstag
válasz
mexicanraven #6 üzenetére
Lehet egyáltalán sportcipő elegáns?
Valóban viszonyítás kérdése, mert egy bőr félcipőhöz képest sosem lesz az.
-
jorden06
senior tag
Én úgy tudom (legalábbis fatterom mindig azt mondta- bár nagy andersen az öreg), hogy akkoriban csak tisza cipő volt. Valszeg emiatt is kialakulhatott valamiféle negatív élmény a cipő iránt..
Szvsz. elég jó minőségű/anyagú cipők, én a sajátomat 3-4 éve hordom télen nyáron, és most látom rajta, hogy egy kicsit meg van viselve.. Mindenkinek csak ajánlani tudom (bár mostmár egy kicsit drágák, én még vettem 17e-ért is..), csak azért nem veszek több tiszát, mert már elég sok ember, divatból, copyzásból is ezt vesz, úgyh én már csak azért se.. egyébként semmi gond nincs vele -
Kickass
őstag
na erre a Tisza témára még nem gerjedtem rá
volt már Etnies, Duffs, Osiris, Vision, BK, Globe, Vans, többre nem emléxek, ezekből Osiris meg Etnies volt a legjobb, Vision viszont rakat trágya esett szét a lábamon, eltapostam a sarkát egy hónap alatt, a varrásoknál meg 2 hónap után szétjött és gyakorlatilag a lábfej részét elhagytam
köv DVS vagy Es lesz, Tiszát meghagyom másnak
-
<NewL>
addikt
egy fehér nekem is volt,amíg anyám ki nem mosta,szerteszét ment a külseje,a bőr megrepedezett,kiszakadt
mosni nem szabad- vagy anyám nem tud mosni?
-
pityeszka
őstag
Tisza cipő kell a lábra ...
Én használok mindenfélét.Felváltva nyúzom őket így tovább tartanak.
Skechers,Columbia,Merrel,Adidas,Nike, mindet szeretem.Tiszám még sohasem volt.
-
Duna:
Én meg erre esküszöm!
-
Jhonny06
veterán
válasz
mexicanraven #1 üzenetére
Hát ez minden, csak nem elegáns.
-
vwpolopg
őstag
én is Tiszát használok, az előzők is azok voltak, a kövi is az lesz. Szeretem, jól néz ki, bírja a strapát.
-
CséZé
őstag
válasz
mexicanraven #1 üzenetére
nekem május óta van meg, egyébként ugyanaz, ami a képen van, de semmi baja.
fogalmam sincs h lehet egy cípőt eljárnicsak megy benne az ember, én is ezt teszem, semmi baja a mai napig.
ezelőtt volt sok Pumám meg Adidasom, azokkal sem volt bajom, ill. igen, a legutóbbi Pumámnak kiszakadt az orra -
mexicanraven
senior tag
Háth, nekem pont a képen látható típus van, szép-szép és elegáns is, de nem vagyok megelégedve a minőségével! Bár ha azt nézzük, egy Converse tornacipő is vagy 16k és az még ennyire sem bírja. Ha cipőről van szó én az Osirisre esküszöm! Nekem jelenleg is van kettő, panaszom nincs rájuk!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus Vivobook 15 X1504ZA-BQ1420 2 hónapos GARIS!
- PlayStation 5 (PS5) Digital Edition 825 GB játékkonzol, DualSense töltőállomással, ajándék táska
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Samsung 55" QE55QN700CTXXH 8K UHD Smart Neo QLED Mini LED TV
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest