- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
Lehet te nem annak szántad, de jópofa, hogy csak ma születtek ide postok. Sőt, eddig mintha nem is lehetett volna ide írni, csak nem ma oldottad fel? Mi célod volt ezzel?
Nem kell válaszolni, mert tudom a választ, nincs értelme a dátummal jönnöd.Egyébként érdekes ez a cím, mindig csak ettől a tábortól hallani ilyet. Nem tudom mi lenne, ha mi írnánk egy hasonlót. Pl. "rohadj itt, ha akarsz", vagy ilyesmit. Szerintem nektek se esne jól... kicsit jobban meg kéne gondolni mit ír ki az ember ide. Arra is kíváncsi lennék, hogy élőben vajon hányan engednék meg az "eredj innen"-t használni...
-
keIdor
titán
Milyen nagy divat lett ez a jössz, vagy maradsz bejegyzés készítése...
Egy kérdést intéznék mindenkihez: Mi értelme ezeknek? Őszintén... kit érdekel mit csinál a másik? Nevetek mindazokon, akik képesek ilyet létrehozni, csak azért, hogy megmutassa a prohardvernek, hogy ő milyen fasza gyerek, mert elmegy, vagy mert itt marad.
Who the fu*king hell cares? Go and take over the world somewhere else... ennyit tudok mondani... kicsit dedósnak érzem, főleg ezeket a "válasz" topikokat... emlékeztet engem ez az "én apám az erősebb"-re, kis pisisek gyakran mondják ezt a másiknak... ez ugyanilyen. At is megyek innentől read only-ba, nem égetem magam ezeken a helyeken...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gitáros topic
- Hardcore café
- Házimozi haladó szinten
- Elektromos autók - motorok
- CPU léghűtés kibeszélő
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged