- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Android szakmai topik
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyisziati
veterán
válasz
PR0JECTNR56 #29 üzenetére
A topikszabályok betartatása alapvetően jó dolog, én csak azt nem értem, hogy ez miért csak egy irányban működik?
Olyan embereket, akik ilyeneket mondhatnak, hogy az utolsó felelős kormánynak a '44-es Szálasi-kormányt tartják, vagy mint feljebb, hogy az antiszemiták "józan gondolkodásúak", miért nem bannolnak élből???Hiszen ettől szélsőségesebb gondolkodásmód nem létezik. De ezek mehetnek.
Viszont ha én kimondom rájuk, hogy "náci", akkor az csúnya becsületsértés! Fúj, bannolni, törölni!
Ráadásul ez, hogy "náci", mégcsak nem is vélemény, hanem lényegében ők ismerték el ténynek azzal, amit mondtak.
Ennek a fényében különösen furcsa ez a kettős mérce.Aztán meg csodálkoznak, hogy a Facebook nem komálja ezt a politikailag inkorrekt hozzáállást.
-
nyisziati
veterán
válasz
PR0JECTNR56 #27 üzenetére
Abszolút nem indokolatlan.
Engem 5 napra bannoltak innen, mert lenáciztam valakit (indokoltan).Ehhez képest itt feljebb valaki az antiszemitákat "józanul gondolkodók"-nak aposztrofálta. És ezt Kalandor is látta.
Namost nemhogy az illető nem lett bannolva, hanem még a hsz-e se lett törölve.
Ez azért minimum elgondolkodtató.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BIOS frissítés
- TCL LCD és LED TV-k
- Csak a Battlefield 6-ra gyúr az új AMD Software
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- 2019 MacBook Pro 16" i9 Radeon Pro 5500M 4gb 32gb RAM 1TB SSD eladó!
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- PCLab Gamer G-386 Ryzen 5 5600 / 32GB RAM / RTX 5060 - profi összeszerelés gamerekre hangolva
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB (Ezüst) Prémium ajándékcsomaggal Típusváltás miatt eladó
- Ghost of Yotei + előrendelői kód
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő