- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Felkészült a Redmi 15C
- Légies iPhone halvány színei
- Mobil flották
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
oAcido
aktív tag
Annyira nem mentem bele, nem olvastam bele a doksiba. De a cikkben az áll, amit írtam. Na jó... A FreeSync-et is csiszolgatták.
A cikkek alapján nem az jön le, amit (amiért) írtam?
A főverzió óta szenvednek a fixekkel. Ez már a harmadik. Hívhatjuk béta drivernek is, meg WHQL-nek (előző 2 driver) ha alapjában véve 1-2 javítástól eltekintve ugyan az, mint a fő verzió.
Most még az is benne van a cikkben (persze szebben fogalmazva), hogy nem a driver a szar, hanem a játékok és patcheld azokat. Ja, hogy az AMD támogatta őket, segített nekik a kártyákra "optimalizálni"?
Állandóan feljön az nVidia zárt rendszerei, meg hogy az AMD milyen király mert mindent publikál. Akkor meg hogyan lehet az, hogy az AMD-s játékok szarok az AMD hardvereken?Illetve amit írtam, nVidia sarazva volt, mert 2 hetente adott ki Game Ready drivereket. Itt meg csak fixek jönnek ki, aztán egy rossz szó nincsen miattuk...
Szerk.:
Amúgy pont nem érdekel melyik cég milyen, ameddig működőképes terméket kapok a pénzemért. Az meg magától értetődő, hogy mindenhol vannak hibák. Mindkét cégnél vannak jó és szar driverek, termékek.
Csak a cikk írójának lehet, hogy kicsit pártatlanabbnak kellene lennie (legalább a cikkek közbe, hogy a kommentjeibe melyik cég felé húzódik, az senkinél nem verné ki a biztosítékot).
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Nyaralás topik
- Felkészült a Redmi 15C
- Elektromos cigaretta 🔞
- Légies iPhone halvány színei
- EAFC 25
- PlayStation 5
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest