- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
namaste
tag
válasz
Menthirist #8 üzenetére
Több olyan Quadro és Tesla kártya van, amelyek nem túl acélosak DP-ben, pl. a GK104, GM107 alapú kártyák. A feladathoz kell kártyát választani, ha kell a DP, akkor olyat.
A Titan azt igéri, hogy olcsóbban hozza a pro kártyák DP teljesítményét. A Titan X hozza a M6000 teljesítményét.
Kiadtak egy Quadro VCA render szervert, 8 db M6000-VCA kártyával szerelik. Lehet vele grafikát számolni.
-
copass
veterán
válasz
Menthirist #36 üzenetére
a quadro-t "általában" a gyors és precíz megjelenítésre használják nagy pontosságú modelleknél. geforce elvérzik sok vonalkánál.
az hogy a gpu-t befogják szimulációra az egy lehetőség, de inkább procival számoltatják, mert az jobban van támogatva még. pölö a blender is a procit használja folyadékszimulációhoz. az archicad se használja a gpu-t renderre. de a blender cycles motorja igen. -
copass
veterán
válasz
Menthirist #33 üzenetére
"Amennyiben tervezel".
megjelenítés meg túró. te se használtál még egy cad-progit se geforce/quadro-val... -
törölt tag
válasz
Menthirist #33 üzenetére
Amikor szimulálsz az már nem CAD.
Szájba adás- idézlek:
"Amúgy nem grafikus megjelenítésnél kell elsősorban. Szimulációknál, terhelésvizsgálatoknál, raytracing kalkulációknál... tudod, kutatási és munkához köthető esetekben."
Pont ott zárod ki a CAD-t, mint munkát a három pont után. Mivel Szimuiláció, RT, stb. minden esetben igényleheti, kihasználhatja, nem csak akkor, ha munka, ha valaki ezzel szórakozik, akkor teheti. -
törölt tag
válasz
Menthirist #31 üzenetére
Javaslom a szövegértés 1.0 skill elsajátítását, mert eddig nem sikerült.
Ugyanis: egyrészt a Firepro-ról nem beszéltem, másik topikokban is csak vékonyan, másrészta többit soha nem is hangoztattam, szóval ne add a számba!
Amúgy: NV piaci szegmentálás, saját érdekében, pont. A Quadro nekem soha nem adott pluszt úgy, hogy éreztem volna, így a Titan nekem pont jobb is lenne- de nem vitatom el, hogy van, ahol megéri kifizetni a felárat hozzá.
"Amúgy nem grafikus megjelenítésnél kell elsősorban. Szimulációknál, terhelésvizsgálatoknál, raytracing kalkulációknál... tudod, kutatási és munkához köthető esetekben. "
Nem kell bemutatnod, tudom mikor kell, mikor nem. CAD alatt nem, pl. Avagy azt akarod mondani, hogy a CAd nem munka? Akkor viszotn megkérdezném, normális vagy?
-
törölt tag
válasz
Menthirist #8 üzenetére
Milyen grafikus megjelenítésnél kell DP? Ugyanis a Quadro is arra van NV oldalán, HPC-re ott a Tesla. S igen, egy CAD WS-be pont jó ez is, ahogy a Titan X is, amennyiben nincsenek az embernek speciális driverre igényei.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- alza vélemények - tapasztalatok
- Magisk
- BestBuy topik
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest