- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#06658560 #34 üzenetére
Pont nem zártam ki... Annyit mondtam, hogy nem a megjelenítési résznél van rá szükség, hanem amikor szimulálsz, terhelést vagy dinamikát vagy hasonlót. Amikor CAD-ban rajzolsz (igen, csináltam már egyetemen), akkor nem szimulálsz. Számos egyéb számítógéphez köthető munka van, amihez nem kell DP, de ezt engedelmeddel nem akartam felsorolni. Szóval annyit mondtam hogy hogy nem a megjelenítés részéhez kell általában a DP, hanem a munkafolyamat más részeiben, ahol egyszerűen kell hogy átkozott pontosan kiszámolj értékeket, pl szimulációkban.
copass: mi van? Amennyiben tervezel = fogod, rajzolod, gépeled, megjeleníted, nézed, forgatod, stb. De ez átkozott más, mint amikor statikai szimulációkat végzel az elkészített mintadarabon. Amúgy mint említettem, cad-eztem, sőt cad-eztem workstation kártyán is (nem tudom hogy quadro vagy firepro/gl volt)
-
válasz
#06658560 #32 üzenetére
"Avagy azt akarod mondani, hogy a CAd nem munka? Akkor viszont megkérdezném, normális vagy?"
No igen, ha már mondatok másik szájába adásáról van szó, ahogy látom az nálad sem ritka. Földlapátoláshoz sem kell, pedig az is munka... De olyan munkákat és kutatási területeket soroltam fel, ahova kell."CAD alatt nem"
Amennyiben tervezel. Onnantól hogy már statikailag is szimulálod, már jól jön.Amúgy meg egy szó mint száz: A Quadro-kban eddig volt erős SP és DP számítási kapacitás is. Ez is hozzájárult a sikeréhez, mert így számos helyen tudták alkalmazni az ipar és kutatás minden területén.
Most ugyanolyan néven, ugyanolyan áron ezeknek már nem teljesen megfelelő eszközt kapunk. Akár csak a Titan esetén. A név ugyanaz, az ár ugyanaz, csak épp a funkció amire használni lehet, nem ugyanaz. -
válasz
#06658560 #27 üzenetére
Jah értem, tehát ezzel azt mondod, hogy dupla pontosság teljesen felesleges bármelyik firepro vagy quadro kártyába
No, csak eljutottunk eddig is
Eddig csak az volt mondva hogy a Titan-ban felesleges, az előtt meg hogy a Titan egyik fontos tulajdonsága
Legközelebb már az jön, hogy semmire sem szükséges
Amúgy nem grafikus megjelenítésnél kell elsősorban. Szimulációknál, terhelésvizsgálatoknál, raytracing kalkulációknál... tudod, kutatási és munkához köthető esetekben. Ezekre a feladatokra eddig teljesen jó megoldás volt a Quadro. Most meg keverd a quadrokat teslákkal, hogy kétszeres árért megkapd amit akarsz. Hülyének is megéri, hát még nekünk.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest