- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#06658560 #34 üzenetére
Pont nem zártam ki... Annyit mondtam, hogy nem a megjelenítési résznél van rá szükség, hanem amikor szimulálsz, terhelést vagy dinamikát vagy hasonlót. Amikor CAD-ban rajzolsz (igen, csináltam már egyetemen), akkor nem szimulálsz. Számos egyéb számítógéphez köthető munka van, amihez nem kell DP, de ezt engedelmeddel nem akartam felsorolni. Szóval annyit mondtam hogy hogy nem a megjelenítés részéhez kell általában a DP, hanem a munkafolyamat más részeiben, ahol egyszerűen kell hogy átkozott pontosan kiszámolj értékeket, pl szimulációkban.
copass: mi van? Amennyiben tervezel = fogod, rajzolod, gépeled, megjeleníted, nézed, forgatod, stb. De ez átkozott más, mint amikor statikai szimulációkat végzel az elkészített mintadarabon. Amúgy mint említettem, cad-eztem, sőt cad-eztem workstation kártyán is (nem tudom hogy quadro vagy firepro/gl volt)
-
válasz
#06658560 #32 üzenetére
"Avagy azt akarod mondani, hogy a CAd nem munka? Akkor viszont megkérdezném, normális vagy?"
No igen, ha már mondatok másik szájába adásáról van szó, ahogy látom az nálad sem ritka. Földlapátoláshoz sem kell, pedig az is munka... De olyan munkákat és kutatási területeket soroltam fel, ahova kell."CAD alatt nem"
Amennyiben tervezel. Onnantól hogy már statikailag is szimulálod, már jól jön.Amúgy meg egy szó mint száz: A Quadro-kban eddig volt erős SP és DP számítási kapacitás is. Ez is hozzájárult a sikeréhez, mert így számos helyen tudták alkalmazni az ipar és kutatás minden területén.
Most ugyanolyan néven, ugyanolyan áron ezeknek már nem teljesen megfelelő eszközt kapunk. Akár csak a Titan esetén. A név ugyanaz, az ár ugyanaz, csak épp a funkció amire használni lehet, nem ugyanaz. -
válasz
#06658560 #27 üzenetére
Jah értem, tehát ezzel azt mondod, hogy dupla pontosság teljesen felesleges bármelyik firepro vagy quadro kártyába
No, csak eljutottunk eddig is
Eddig csak az volt mondva hogy a Titan-ban felesleges, az előtt meg hogy a Titan egyik fontos tulajdonsága
Legközelebb már az jön, hogy semmire sem szükséges
Amúgy nem grafikus megjelenítésnél kell elsősorban. Szimulációknál, terhelésvizsgálatoknál, raytracing kalkulációknál... tudod, kutatási és munkához köthető esetekben. Ezekre a feladatokra eddig teljesen jó megoldás volt a Quadro. Most meg keverd a quadrokat teslákkal, hogy kétszeres árért megkapd amit akarsz. Hülyének is megéri, hát még nekünk.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest