- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- 8300 mAh, maradhat?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reggie0
félisten
Semmi tulalaram sincs. Azt elfelejtette mondani, hogy a szokasos 24-pin es 4-pin csatikon felul van egy extra 20-pines csati(mas tipusokban 2 darab 10 pines van) ami teli van tolva 12V-al. Szoval nem a 6-pin-esen megy at 400W. Nem is mehet, mert a molex 5A/pin maximalis aramot hataroz meg a tuskekre, ami egy 6-pin-es csati eseten max 180W megengedheto teljesitmenyt jelent. Viszont azon a 20 pines csatin 600W siman kiszaladhathat, anelkul, hogy gondot okozna.
Szervertapoknal elegge gyakori, hogy van nem szokvanyos labszamu csati. Nekem a legutolso ilyen tapom egy lenovo 41A9761 tipusu 1066W-os tap, ami meg mindig kaphato, tehat ez a fajta tapkiosztas meg mindig nem halt ki.
Csak fogni kell egy molex kiszedo csipeszt es lehet belole 3 db 4 vagy 6 pines csatit csinalni, a csati haza 100 forint korul mozog boltban -
Loha
veterán
Igen 650 wattos tápegységgel egy darab 6 tűs PCI-E tápcsati...
Pontosan, nem mai gépek ezek már: itt egy kép a tápról.westlake: BIOSban azt is meg lehet nézni, hogy hány W-ban van limitálva külön-külön a PCIe táp és adatcsati.
-
Loha
veterán
Mutass egy PCI Express leírást amiben szerepel, hogy 150W-ot le tud adni önmagában, kiegészítő tápcsatik nélkül szabványosan a PCIe slot.
Amit linkeltél:
A 1 PCI Express x16, 150 watts azt jelenti, hogy 1db PCIe 6 tűs tápcsati (75W) van a tápon, meg 75W -ot tud leadni a slot.A táp számára az a túlterhelés, ha az adott 12V-os ágon eléri a gyártója által meghatározott maximális amperszámot.
lenox: M6000 BIOS-ából egyből kiderülne, hogy honnan hány wattot vehet fel...
-
imibogyo
veterán
-
lenox
veterán
Csak mondanam, hogy nekem mar par honapja megvan az m6000, sok gepben probaltam, mindenhol ment, meg sandy idokbol szarmazo consumer lapban is probaltam, nem volt semmi baja, pedig toltam eleg kemenyen, szoval tuti nem kell neki 150 watt az alaplapbol. Viszont sikerult is par bugot talalni, lesznek cuda compiler update-ek.
Meg egy hint: nem elkepzelheto-e, hogy esetleg nem csak egy specifikacioju m6000 van/lesz? -
Loha
veterán
Ha a PCIe csati max. 75W-jára érted a bullshitet:
Ha a NVIDIA Quadro M6000 kapcsán:
We asked NVIDIA about this, and they have told us that the card is pulling the extra power from the 8-pin connector, and though not officially in spec, the kind of systems expected to house the M6000 are expected to have no problem delivering the extra amperage necessary.
A túlterhelés elleni védelem a táp túlterhelése ellen véd, nem a PCIe szabvány be nem betartása ellen, a kettő nem ugyan az.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest