- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
Tudtam, hogy innen fúj a szél.
Tisztában vagyok vele. De az is csak egy beállított érték. Módosítható, és a tápegységet egyáltalán nem érdekli. GTX 780 Ti, 416W-os fogyasztás. Nem égett le semmi, nem kapcsolt le semmi. És nem hiszem, hogy azért nem korlátozott le semmi, mert valami hibásan működött. -
Abu85
HÁZIGAZDA
Nézz meg egy frissebb PCI Express leírást.
A workstationokben nem ugyanaz a slot van, ami a PC-kben. Lásd itt: [link] - a Dell jelzi, hogy 150 wattot tud leadni a slotjuk. De van 75 wattos verzió is.
Javaslom nekik, hogy ne a press csatornát használják. Sajna az NVIDIA-nak ez a részlege fullba nyomja a kretént, alig van pár emberük, aki ért hozzá.
Pontosan. És a táp számára az túlterhelés, ha egy hitelesített csatlakozóból 150 helyett 175 wattot ránt ki a rendszer.
-
westlake
félisten
Több helyről hallottam már, hogy valóban képes a PCI-e 3.0 átangedni 150W-ot. Egyébként azok az értékek még mindig nem köbe vésett határértékek.
"Maga PCIe 3.0-ás csatlakozó továbbra is csak 75W-ot tud leadni a szabvány szerint.."
Többen is le tud adni, mint 75W. 75W a leírt határérték, ami iránymutató. A többi értéket is pontosan így kell kezelni.
Egyébként egy PCI-e 3.0-ás VGA-val (6+8pin) hogy lehetne megetetni 400W-ot?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest