- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
Ez nagyon szomorú... Igazán fordíthatnának egy kis energiát a készülék ház csökkentésre is. A Z->Z1 esetén is eléggé növekedett a készülék, holott a kijelző mérete meg nem. Tudom, hogy az IP védelem is közrejátszik, de ez már akkor is kezd sok lenni.
-
laci_csk
senior tag
Szuper, akkora mint az elozo es a kepernyoje sokkal nagyobb, szuper.
Koszonom hogy mar nem azt irja hogy 4.3-at futtatja[ Szerkesztve ]
Xperia XZ3
-
MODERÁTOR
Nem mondtam hogy csúnya, nekem is tetszenek, volt pár Sony telefonom is, de ez a méret növekedés már nagyon nem jó.
Hiába lesz benne 5.2" kijelző, ha megnézed a G2-t akkor abban 5.2" kijelző van, és sokkal kisebb a Z1-nél is. Lehet mondani, hogy a G2 meg zongoralakk hátsóval bír, ami igaz is, viszont a kijelző körüli káva méreteket nagyon durván lecsökkentették. -
-Faceless-
őstag
Tényleg szép telefonok, de szerintem nem kellene a minden állóságért ennyi mindent föladni. Ha nem erőltetnék sokkal jobb lenne...
Amúgy sem hiszem, hogy bárki ténylegesen kihasználná. -
DeathAdder
veterán
Messzemenően legszebb telefonokat a Sony csinál, csak nem értem, hogy egy ilyen neves TV gyártó cég, hogy a fenébe nem tud versenyképes kijelzőt belepakolni az 5"-os készülékeibe
Remélem a Z2-nél azért ez változni fog, és akkor egyből lecsapok rá -
Horsee
csendes tag
Azért azt is vedd számításba, hogy IP-védelemmel van ellátva, továbbá 1/2,3-as képszenzorral bír (csak nagyon kevés telefonban van ekkora vagy ennél nagyobb), amit a kijelző mögé nem bírnak bezsúfolni (ezért van felül akkora hely kihagyva), vagy, ha igen, akkor majdnem akkora kitüremkedése lenne, mint a Nokia 1020-nak. Valamit valamiért.
Remélem az F-értéket mostmár 2 alá viszik. Elvégre a Sharpnak is vannak 1,8-as telói.
-
MA!rtin
tag
Szerintem a nokia gyártotta a legszebb telefonokat..mostmár az MS.
Persze ettől még a Sony telefonjai is gyönyörűek[ Szerkesztve ]
Okostelód 8 mag nélkül mondd mit ér, a 8 magod sok RAM nélkül mondd mit ér, a sok RAM-od 6 inch nélkül, a 6 inch QuadHD nélkül mondd mondd mondd mondd mit éééér...
-
Nagyon helyesnek tartom, hogy nem mennek rá erre "minél keskenyebb káva" őrületre. Az SIII-on is napi szinten érek hozzá véletlenül a vissza vagy a menü gombhoz. Piszkosul idegesít.
És persze a Sony a legszebb a következő telefonom ismét tőlük lesz.Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
Itt el is vágta magát. Már a Z1 is erősen határeset méretben erre ahelyett, hogy az amúgy jellemzően vastag alsó-felső keretet csökkentenék még tovább nő a készülék.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
spawn21
veterán
Valóban a legszebb telefonok közé lehet sorolni a Sonykat. Speciel engem az sem érdekel ha nem 180 fokos a betekintési szög.
csak így tovább
s24U+15p
-
soldier2
őstag
Nem rossz, nem rossz Bár nálam a Z1 is határon van (a párom Z-jé csak kicsit kissebb, mégis kényelmesebb használni). Remélem mire váltanom kell korrigálni fog a piac ami a csucstelók meretét illeti, vagy majd egy 5"-és minit veszek
Kijelző téren még vsz IPS-t kap, ha már a z1 Compact is azt kapott.Van úgy, hogy bizonyos aktákat ki kell nyomtatni. A https://fundaforest.eu/hu oldal meglátogatása csökkenti a környezetterhelést. Köszönjük, hogy kattintott!
-
xmaas
őstag
Mar varom nagyon remelem kijelzoje olyan lesz mint a Z1 compact ban es akkor tokeletes
-
korcsillio
addikt
Egyre jobban tetszik a sony.
-
Enci1983
senior tag
Egymás mellett kapták lencsevégre a Sony tavalyi és a rövidesen leleplezésre kerülő idei csúcsmodelljét. Picit kötekedjek mert ez vezet félre sokmindenkit és hőbörög hogy minek félévente csúcskészülék!? A Z1 sohasem volt az, a prémium kategóriát képviseli, a tavalyi év csúcsmodellje változatlanul a Z marad. Cikkhez, képhez, szerintem szép, nem is nőtt sokat, viszont vékonyodott picit. Káva ide vagy oda ( ami szerintem még mindig nem hatalmas ) a készülék előnyére változott, amúgy is az IP védettség megkívánja a nagyobb keretet. Ha viszont a sarkak lekerekítve lennének, lás Samsung, Lg, máris kisebbnek tűnne a keret. ( Apple-t azért nem említem, mert annak ellenére hogy le vannak csapva a sarkai, még mindig hatalmas a kihasználatlan terület )
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal.
-
deja vu
addikt
Jó kis gép, bár rohadt nagy a keret, ez nagyon nem tetszik benne.
Iphone 7 Plus | Sony A7R+Zeiss FE 35mm F2.8+Zeiss FE 55mm F1.8 | Eizo CX271+Eizo CS270+Eizo SX2262W+Eizo S2233W | Z170 Ext4+I7-6700K+Noctua U14S | GTX1070 Gaming | 16gb 3600MHz | 850PRO 768GB | Seasonic Platinum | Define R5+3xNoctua | Razer Taipan
-
istnag
addikt
Mielőtt elélveznél a Sony telefonokra,azért vess egy-két pillantást a gyengébbik nemre is.Az lehet,hogy a telefonok,jól néznek ki,de ,ha valaki kézbe veszi,még annál is nagyobb batár,tepsinek hatnak,mint amilyen valójában.
Nincs íves hátlap,ami kicsit is belesimulna a tenyeredbe,éles oldalak,majdnem teljesen derékszögű sarkok. Szal, elájulni nem kell azért. néha le lehet venni az only sony szemüveget és körbe nézni a világban. -
törölt tag
-
laci_csk
senior tag
válasz SexyDaniel #27 üzenetére
Nekem Xperia T van, de az ivelt hatlapot odaadom barmikor ezert, es nem felek hogy megva'gom a kezemet az e'lekkel.
Xperia XZ3
-
GALARDO
addikt
Látom a Sony mobilrészlegénél sincsenek már dizájnerek. Lassan már minden gyártónak, 1 dizájnja lesz, azt csókolom. Elég szomorú. SZVSZ!
[ Szerkesztve ]
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
laci_csk
senior tag
Ez a legjobb, mert tetszett az Xperia S formaja, aztan nagyon bejon a Z-e is de nekem megis T van ami nem tetszik anyira, de nem volt mit csinaljak, mert az S mar kiavult volt a Z meg nem letezett, ugyhogy maradjon csak a forma amig nekem is ilyen lesz.
[ Szerkesztve ]
Xperia XZ3
-
wozzy
tag
Csak ne csesszék el egy rossz kijelzovel ezt is!
-
vittorio7
őstag
Egész tetszetős.
-
Enci1983
senior tag
Fogd már fel hogy nem csúcs hanem prémium készülék, amiért erősebb még nem lesz csúcskészülék. A sorrend pedig így indul X10-Arc-T-Z. Mi olyan érthetetlen ebben? Nézz már föl légyszives a Sony hivatalos oldalára, nem csúcs nem felső hanem prémiumkategóriaként van kiemelve és így is hírdeti a gyártó a Z1-et. Ezt már egy másik topikban is kifejtettem, ha jól emlékszem ott is neked és akkor se vágtad. De legyen csúcsmodell, a Z Ultra is meg a Z1 Compact is sőt az Ion is, azt látsz bele amit akarsz, aki ismeri, tudja a Sony üzletpolitikáját, nem ír ilyen blődséget hogy félévente új csúcsmodell. Off részemről, ha ezután sem vagy képben hát én kérek elnézést. Jah, és az S soha nem volt csúcsmodell, csupán az NXT széria legerősebb tagja.
[ Szerkesztve ]
-
babkukta
senior tag
Huhhh, nekem nagyon tetszik Ettől függően nem fogok venni ilyet, mert nagy... és nem a keret, hanem a kijelző. Sírtok itt sokan, h G2 kerete kicsi, és? Azt se éred át 1 kézzel, akkor meg mi van? Annyira meg nem vészes, h ne lehessen használni. Ha a kereten múlna az 1 kezes használat, akkor azt mondom, ok, de nem. Az meg már qrvára mind1, h egy fél centivel nagyobb tégla van a zsebedben.
Igen, picivel nőtt a Z2, várható is volt. Remélem a Sony nem is fogja követni ezt az "álljon csak kijelzőből a telefon" feelinget. Jó ez így ahogy van. Ezért egyedi! Akinek a Sony forma jön be, úgy is ezt veszi, nem vakarózik itt azon, h de az LG, meg Samsung meg ez meg az. Mindnek megvan a saját maga formája. Már nem azért, de annyi teló van, h olyan sokfélét nem is nagyon tudnak kitalálni, amire ha ránéz az ember, tényleg nem lát benne semmit. És szerintem meg az a gáz, ha csak egy kijelző az egész előlap...
A gondom az, h vmit úgy is elfog megint b.szni Már boccs, de szinte soha nem tudja tökéletesre megcsinálni a telefont. Vagy akkut, vagy kijelzőt, vagy a kamerát mindig elqrják. Kíváncsi leszek erre is, meg a Z1 Compact tesztre!Üdvözlettel, Tibi
-
-
MODERÁTOR
Persze.. Egész biztosan az Xperia blog-ban is véletlenülé jelent meg a Sony sajtóközleménye, hogy 2014 elején a Z1 marad a zászlóshajó=csúcskészülék. Hiába lovagolsz a szavakon, az S, a T, a Z és a Z1 mind csúcskészülék, és zászlóshajó volt a maga idejében.
Az SE érás telefonokat idekeverni meg poén.[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
válasz DeathAdder #8 üzenetére
Xperia Z1 Compact Trilluminos IPS LCD.
-
FragMaster
addikt
válasz SexyDaniel #45 üzenetére
Ja hogy eddig visszafogás volt? "Ne, Yoshi! Gondolj a Z2-re, arra tartalékolj!"
"FragMaster felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!": http://goo.gl/vYc6Ml
-
Enci1983
senior tag
Csúcskategória amit a gyártó úgy hírdet, ez érvényes a prémiumra. Hogy hírdeti a Sony a Z1-et? Csúcskategória? Nem. Zászlóshajó? Nem. Prémium kategória? Bingó! Szeretik az emberek picit megkavarintani a dolgokat. Pepe neked meg a Sony Mobile hivatalos oldalát ajánlom ott kell böngészni és megvilágosulsz, vagy nem. De tényleg off mert ez már vicc, mintha az asztalt bűvölném hogy járj.
-
MODERÁTOR
Mi a vicc? Az, hogy az az egy érved, van hogy a leírásban prémium nevet használnak? Viszont az összes reklámban meg minden tesztben, zászlóshajó/csúcskészülék van emlegetve. Igen, biztos az összes ezzel foglalkozó GSMarena/endgadget/androidpolice..stb portálok írói rosszul tudják, ellenben Te jól tudod...
"Mintha az asztalt bűvölném hogy járj."
Veled kapcsolatban én is ezt érzem... -
SexyDaniel
tag
válasz FragMaster #46 üzenetére
Én tudjam hogy miért nem tették bele az IPSt meg a jó kamerájukat? Kérdezzd a Sonyt.!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB Natur Titan
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest