Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacccca87
addikt
Hopp, tényleg ez ki is ment a fejemből. Ezért volt ott ugrás akkor a HD5 ről HD7-re ( 6 os öszvér volt az nem is számít). Aztán reszelgetésnek hála a R2xx megint használható volt de kicsit többet evett mint a konurencia, azóta pedig eléggé nagyra nyílt az olló teljesítmény és fogyasztás terén is.
-
Lacccca87
addikt
Az odáig ok hogy befogja, egyenlő lesz akár még olcsóbban is. De mi lesz utána? NV árat csökkent vagy idő előtt jön a Volta ami árcsökkenés + teljesítmény ugrást hozhat.
Annak most nem néztme utána hogy a Volta-t már ksiebb csíkszélleségen fogják-e gyártani de ha igen akkor csak abból jöhet egy min 10-15% perf/watt növekmény és az egyéb optimalizálás + feldolgozókról még akkor szó sem esett.Én speciel számítottam a Vega-ra hogy végre előre is lépünk teljesítményben és fogyasztásban is, de ezt most nem látom de ez majd biztosan a tesztek után. Vagy dobni kellene a GCN felépítést vagy nem tudom mert HD5 óta szenved vele az AMD ( HD6 átnevezés 5-10% növekmény, HD7 ez azért meggyőző volt, R2XX elment, R3 átnevezeés, RX XXX kb az optimalizálások miatt tudtak belőle értékelhető változatot gyúrni közpékategóriába).
Az a durva hogy X1650XT óta csak AMD-t vettem sosem gondolkodtam rajta hogy NV-re váltsak, de most többször is megfordult a fejemben hogy miután eladtam az RX470-et a kövektező 1060 6Gb lesz vagy mivel nem égető megvárhatom a 2060 -at ( már ha így fogják nevezni)
-
zovifapp111
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest