Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Mégis lesz Galaxy S26 Edge. Vagy nem? De!
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallador
addikt
Igen én is így látom. Nem rossz az AMD egyáltalán, sőt, de nem ilyen áron.
Értem én, csak ezek a prémium gépek, mert nem mennek el olyan nagy számban, hogy megérje bárkinek legyártani ennyit.
Én is gondolkodom még mindig, hogy veszek AMD-s EliteBookot, mert 2022 Decemberében 3 éves lesz az EliteBook-om, akkor meg csere, de még meggondolom, hogy megérje megvenni vagy sem.
Ma már nem játszanak azok a dolgok, amik pl az én notebookomban található processzort érintette i7-8665, ami még tele van biztonsági résekkel. Szóval addig remélem befutnak minden kategóriában az új intelek, esetleg emd-k, aztán meglátjuk. -
hokuszpk
nagyúr
a mostani chiphiany mellett az Ericcsonnak se lett belole nagy problemaja, en siman elkezdenem kihozni onnan a gyartast, ( az Intel neki is latott ), es nemnagyonemerdekelne mitakar Kina.
az AMD helyeben persze persze hogyne igenis -- , ugyis a jovobeni termekekre vonatkoznak a korlatozasok -- aztan bye byeSzasaMao ! -
fatpingvin
addikt
ez így csak részben igaz. nyilván ha olyan feladatot akarsz vele csináltatni, ami natívan működik egy hard GPU compute magjain, abban a GPU fog nyerni. viszont ha az FPGA-n összedrótozol egy olyan specifikus magot, ami így soft-hardverből kivált egy olyan feldolgozó láncot, ami egy GPU-n adott esetben csak részben végezhető el, vagy a pipeline-ban a CPU-nak is játszania kell, arra már hatékonyabb lehet. az egyetlen szűk keresztmetszet a FPGA memóriavezérlőj lehet így első közelítésben, ha valami nagy memóriasávszélt igénylő feladatról van szó.
-
fatpingvin
addikt
azért láttunk már karón varnyút...
Geri Bátyó: igen, otthonra valóban nem jellemző. lehetne, csak a legtöbben ugye nem Verilog mágusok
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Battlefield 6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 3D nyomtatás
- Banggood
- Autós topik
- Robotporszívók
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- MSI H81M P33 LGA 1150 alaplap
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők SZÁMLÁVAL! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!!!
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- MSI H81M P33 LGA 1150 alaplap
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3698
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3623, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest