- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fókuszban a One UI 8 és a biztonság
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallador
addikt
Igen én is így látom. Nem rossz az AMD egyáltalán, sőt, de nem ilyen áron.
Értem én, csak ezek a prémium gépek, mert nem mennek el olyan nagy számban, hogy megérje bárkinek legyártani ennyit.
Én is gondolkodom még mindig, hogy veszek AMD-s EliteBookot, mert 2022 Decemberében 3 éves lesz az EliteBook-om, akkor meg csere, de még meggondolom, hogy megérje megvenni vagy sem.
Ma már nem játszanak azok a dolgok, amik pl az én notebookomban található processzort érintette i7-8665, ami még tele van biztonsági résekkel. Szóval addig remélem befutnak minden kategóriában az új intelek, esetleg emd-k, aztán meglátjuk. -
hokuszpk
nagyúr
a mostani chiphiany mellett az Ericcsonnak se lett belole nagy problemaja, en siman elkezdenem kihozni onnan a gyartast, ( az Intel neki is latott ), es nemnagyonemerdekelne mitakar Kina.
az AMD helyeben persze persze hogyne igenis -- , ugyis a jovobeni termekekre vonatkoznak a korlatozasok -- aztan bye byeSzasaMao ! -
fatpingvin
addikt
ez így csak részben igaz. nyilván ha olyan feladatot akarsz vele csináltatni, ami natívan működik egy hard GPU compute magjain, abban a GPU fog nyerni. viszont ha az FPGA-n összedrótozol egy olyan specifikus magot, ami így soft-hardverből kivált egy olyan feldolgozó láncot, ami egy GPU-n adott esetben csak részben végezhető el, vagy a pipeline-ban a CPU-nak is játszania kell, arra már hatékonyabb lehet. az egyetlen szűk keresztmetszet a FPGA memóriavezérlőj lehet így első közelítésben, ha valami nagy memóriasávszélt igénylő feladatról van szó.
-
fatpingvin
addikt
azért láttunk már karón varnyút...
Geri Bátyó: igen, otthonra valóban nem jellemző. lehetne, csak a legtöbben ugye nem Verilog mágusok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X BOX AM4 6/12 magos CPU - bontatlan
- L14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Kezdőknek legjobb választás: 4 GHz AMD 5400U, 4 mag / 8 szál barebone
- Samsung Galaxy A14 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest