Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
válasz
laposonly11 #413 üzenetére
Ő még a sok sutyerák között is elég trágyának számít.
Mondjuk engem eleve ez a műfaj is kimondhatatlanul irritál, hogy miközben megy a tartalom, nem elég a parasztot hallani, látni is kell. -
BerserkGuts
addikt
válasz
laposonly11 #413 üzenetére
anyu apu keményen keresett pénze donátba megyen csak azé hogy kedvenc streamerjük észre vegye őket bemondja szent neveiket és elküdje híveit az örökké valóságba
vótmá vissza kellett küldenie a nagy adománytot xD
-
Dilikutya
félisten
válasz
laposonly11 #404 üzenetére
Jó, de a kolléga nem a Youtube-ra feltöltött átvezető videókra gondolt (ami a Blizzard-nál legendásan mozifilmszerű), hanem arra, hogy azt nézik a fiatalok, hogy valami gyökér hogy játszik és beszél faszságokat.
-
BerserkGuts
addikt
válasz
laposonly11 #404 üzenetére
egypár játékkal én is voltam így annyira nem érdekelt mert a játék maga szerintem szar viszont a sztory és a bevágott videók jók mint valami film
-
Dilikutya
félisten
válasz
laposonly11 #393 üzenetére
A Red Dead Redemption 2 teljesen jól játszható az én AMD A10-6800K/Radeon RX570 4GB konfigommal. 1080p, nem maximális részletesség, de elég sok opció van maxon. És ez nem csúcshardver, egyik alkatrész sem volt csúcs újkorában se, a CPU (2013-as) még a középkategóriát sem érte be, az egy évvel korábbi i3 és kisebb i5 között van valahol. És még így is nagyon látványos.
-
BerserkGuts
addikt
válasz
laposonly11 #393 üzenetére
ezért nem kellett volna bevállalni a régi genek fejlesztését csak ps5-re és kész
+na meg várhattak volna még 1évet még lecseng ez a hardver helyzet addigra már nagyobb készlet lett volna tömeges átterelésre -
válasz
laposonly11 #391 üzenetére
Jó, de eddig ez sem volt elérhető opció. Persze, hogy szépen kifullad majd, mint minden generáció. De a cyberpunk mondjuk egy kalap sz*r optimalizálás terén, így azt szerintem ne is vegyük alapul. Azért a ps4-ből elég sokat ki tudtak hozni az olyan cégek, akik értenek a játékkészítéshez. Amúgy az új cod is ezzel az opcióval jött, ott is megy a 120fps.
-
válasz
laposonly11 #387 üzenetére
El vagy tévedve. Nézz utána. Nem azt mondom, hogy az az általános, de vannak gamek, többek közt pl a a cod warzone.
-
válasz
laposonly11 #336 üzenetére
Ezt a témát itt akkor lezártnak tekintem.
-
yodamester10
őstag
válasz
laposonly11 #336 üzenetére
Egy videó kártya cikknél már ezt átugorhatnád
-
Chaser
legenda
válasz
laposonly11 #291 üzenetére
nem egyszer látom hogy csak ledobja a földre a szemetet/csikket, akkor is ha üres kuka ott van tőle pár méterre
és a "jól szituált" emberkék is, sőt
van amikor szólok ha már nagyon unom
olyankor nagyon sajnálom hogy nincs hatásköröm élből 100e ft-os büntit' ráverni a madárra, van aki csak abból ért, nem ostor kell oda
100e ft, egy hétvége közmunka első alkalommal, utána már durvább pénz/munkaidő
a városnak meg nyilván biztosítani kell megfelelő számú tárolót és megfelelő időközönként üríteni, az a másik oldal
de mikor ott van egy üres kuka és leb@ssza a földre a sz@rját mert ő a világ közepe az no commentM5Norbi
én kméti faluban éltem sokáig, egy ideje pesti faluban élek
mivel sokkal több ember él utóbbiban és népsűrűség is nagyobb, nyilván esélyesen több lesz a szemét i
de ezt nagyon könnyen meg tudnák akadályozni, gyakorlatilag úgy, hogy az államnak egy ft-jába nem kerülne hanem még keresne is rajta
persze hogy nyitottak, itt testvér minenki, főleg ha lejmolni kell a másiktól ( :
az igaz, hogy kmét-en kb soha nem rémlik lett volna olyan, hogy random valakivel leállok beszélgetni az utcán, itt sokszor van
ótós' témában a nagy falu mindent viszReggie0
igények és ember is sok
szerintem utóbbi a sokkal nagyobb baj, más lenne max 1-2mrd emberrel a mese, de ott is törekedni kellene a fenntartható környezetre komoly szaályzásokkal
most 7-8mrd emberrel csak látszatintézkedések vannak zömében
vagy környezetvédelem égisze alatt hozott döntések aik többet ártanak mint használnak
no de az ember über alles, hasonlóan a bányászdához, kérdés csak a meddig ( : -
Reggie0
félisten
válasz
laposonly11 #279 üzenetére
-
BerserkGuts
addikt
válasz
laposonly11 #267 üzenetére
nem fogja 200w-on használni -40% általában
+bitcoin 40-50.000$-on van amivel rekordokat döngetnek egy életre elég pénzt tudott összekaparni aki most utóbbi 1 éveben befektetett rá és lesz 100.000$ értéke is -
M5Norbi
őstag
válasz
laposonly11 #295 üzenetére
Biztosan így van ahogy mondod.
De vidékiként sokszor azt kell mondjam a Budapesti emberek normálisabbak. Igen vannak teljesen elvarázsolt és furan gondolkodóak de sok esetben meg jobban gondolkodnak vagy nyitottabbak.
És mivel Kecskemét mellett lakom azt is elmondanám hogy errefelé máshogy hülyék.
Lehet hogy a szemetelés nincs benne valamilyen okból.
Pl itt nincsenek komplett üzletsorok ahol vegyen valamit aminek a csomagolását valahol el kelljen dobnia. Vagy mivel a tömegközlekedés sem olyan mint BP.-n nem szemetel mert vahy közel lakik vagy kocsival van. Ehhez képest Bp.-n nyilvan nem szeretné tömegközlekedésen hurcolni.
De ez csak tipp igazából lényegtelen.Ezzel szemben errefelé inkabb dívik a türelmetlenség. A parkolni nem tudás. A kivagyiság az ezeréves BMW-vel. Stb.
De nagyjából a teljes társadalmunk szenved az önzőségtől, csakismásahibás hozzáállástól és a logikus belátó gondolkodás teljes hiányától. -
válasz
laposonly11 #295 üzenetére
Ez a mélynyomornak is köszönhető (és egyébként pl a mi városunkban is csillog minden, mert minden nap a kiközvetítettek takarítják a szemetet, valószínűleg a felsorolt városokban is ez a helyzet, csak nem látod). Én nem mondom, hogy az normális, hogy mellé rakja, de gyanítom, ha arrébb megy az a kuka is tele lett volna. Itt legalább a szándék meg lett volna. Persze vannak olyan gyökerek is, akik kiviszik a határba a kommunális szemetüket.
-
válasz
laposonly11 #291 üzenetére
Na mondjuk itt speciel a város a nagyobb hibás, hogy nem üríti többször...
-
Ribi
nagyúr
válasz
laposonly11 #271 üzenetére
Indul a whataboutizüm
-
Reggie0
félisten
válasz
laposonly11 #267 üzenetére
Mi az a W/h? Szerintem ilyen nincs.
Jatekosbol nem 10x tobb van inkabb 100 es 1000 kozott.
-
válasz
laposonly11 #253 üzenetére
Maga már az is, hogy 10x annyi vga-t kell legyártani, ami előbb-utóbb hulladék lesz, ne kelljen már elmagyarázni, hogy a gyártás során is már milyen környezetszennyezés megy. A megnövekedett áramfelvételt vagy a jelenlegi erőművek nagyobb fokozatra állításával vagy új építésével kell megoldani. Vagy szerinted minden csak úgy terem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GIGABYTE GTX 1060 Mini ITX OC 3GB videókártya
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
- GIGABYTE GTX 1050 OC 2GB videókártya
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- ASUS GeForce GTX 1660 SUPER OC 6GB ELADÓ
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest