Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Polarstar #39 üzenetére
Lehet én értek valamit félre, de az újra kasznizott mobil az nem új, csak felújított legfeljebb. Az lenne új, ha 15 éve eltettek volna belőle egy eredeti, bontatlan dobozt, és most azt árulnák. Csak valószínűleg annak már kifolyt volna az akksija azóta, és nem lenne túl kívánatos
-
törölt tag
válasz
Matada2.3 #23 üzenetére
Lehet, hogy nem tudták előre még pár hónappal, hogy ki lesz készen az MWC-re, amikor le kellett foglalni a sajtóeseményre a helyszínt
Amúgy nekem ilyen régi telókból az N90 jött be, amikor céges telefont kerestem csak telefonálni, akkor gondoltam, hogy veszek egyet, de nem találtam sehol sajna már
Régebben volt nagy őrület a 6310, amikor jöttek be az okotelefonok, hogy a menő emberek továbbra is azzal rohangáltak, mert egy hetes üzemidő, meg telefonálásra mennyivel jobb. Azok is hogy elkoptam már. Bezzeg nem azt élesztik fel a régiek közül, hanem a 3310-et... -
törölt tag
A5 már van, úgy hívják, hogy A8, és már bemutatták januárban.
Matada2.3: Igen, végül is lehet odavenni, de nagyjából a Samsung kezdte el ezt a tendenciát, hogy nem magára az eseményre viszi a terméket, hanem külön a városban egy sajtókonferenciát tart, ahol csak rájuk figyelnek mindenki előtt egy nappal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest