- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- iPhone topik
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Polarstar #39 üzenetére
Lehet én értek valamit félre, de az újra kasznizott mobil az nem új, csak felújított legfeljebb. Az lenne új, ha 15 éve eltettek volna belőle egy eredeti, bontatlan dobozt, és most azt árulnák. Csak valószínűleg annak már kifolyt volna az akksija azóta, és nem lenne túl kívánatos
-
válasz
#16820480 #30 üzenetére
Már hogy a fenébe ne lehetne antik mobilt venni újonnan!???
Most nézem a honlapot, él és virul a francia vintagemobile.fr oldala, ahol dobozos-új régi gyártói mobilokat lehet kapni igen igen szép áron. Van ezüstös-aranyos Nokia Arte is igaz 1300 euró, meg a régi Moto StarTAC is 500 ejróért. De van 1900ejrós darab is pl.
A mobilok teljesen bevizsgáltak, újra kaszniztak és tartozékokkal újra csomagoltak. Hibamentesek, garisak.Én szóltam.
-
Anulu79
addikt
Az LG sima kijelzős. Én ott nem éreztem kis lekerekítést a széleken. Ezért vagyok bizonytalan a HTC-t illetően. De hát szerencsére mindenki mást szeret szerencsére. Ha nem így lenne nem lenne ennyi féle készülék.
-
no more
veterán
Igen, de az Edge rész külön is képes érzékelni, van hozzá "egyedi" algoritmus. Egyszerre működik a kijelzővel, ám képes külön is működni. Mindegy, ezt az érti, aki használja is.
Szerintem már minden mostani telefon 2.5D, én nem használok külön üveget rá, 7 hónapos és teljesen karcmentes. Egy sima tokom van és ennyi. Azt is csak azért használom, mert a Telekom odaadta 5 ezer engedménnyel.
-
spawn21
veterán
válasz
Juhaszatti #34 üzenetére
Ott edge kijelző itt meg edge sense
Azt kell mondjam, hogy az utóbbi valós használti érdemmel bír. Számomra -
Juhaszatti
addikt
-
Anulu79
addikt
Az edge panel csak szoftveres megoldás. Nem a kijelző adottsága. De ezzel nem mondtam újat gondolom.
Tény, hogy vannak olyan készülékek amiknek jól áll. Pont ezért volt kétszer is S7 edge-em. Ennek ellenére én nem tudtam megbarátkozni vele. Még a 2.5 D se jön be annyira mert nincs rá üveg "fólia".
Nem is tudom, hogy az új HTC-k teljesen sík kijelzősök-e.
-
Anulu79
addikt
Nekem ez az U11+ külsőre nagyon bejön. Igaz a jack-et sajnálom, hogy nincs. Bár nem hiszem megveszem a készüléket.
De nekem felcsillant ezzel a fény az alagút végén. Az utóbbi években Samsungis voltam. De most, hogy tolják ez a (számomra) hülye edge kijelzőt meg a dedikált bixbyt így egyre jobban felejtős. Most bánom, hogy anno megváltam a számomra legjobb Samsungtól a Note4-től. De most, hogy a HTC nem állt be az edge kijelzős sorba így reménykedem, hogy lesz még jó telefonom.
-
törölt tag
válasz
Matada2.3 #23 üzenetére
Lehet, hogy nem tudták előre még pár hónappal, hogy ki lesz készen az MWC-re, amikor le kellett foglalni a sajtóeseményre a helyszínt
Amúgy nekem ilyen régi telókból az N90 jött be, amikor céges telefont kerestem csak telefonálni, akkor gondoltam, hogy veszek egyet, de nem találtam sehol sajna már
Régebben volt nagy őrület a 6310, amikor jöttek be az okotelefonok, hogy a menő emberek továbbra is azzal rohangáltak, mert egy hetes üzemidő, meg telefonálásra mennyivel jobb. Azok is hogy elkoptam már. Bezzeg nem azt élesztik fel a régiek közül, hanem a 3310-et... -
Matada2.3
veterán
válasz
#16820480 #11 üzenetére
Nem is értem, hogy ebben az évben ez mire lesz jó, mikor szerintem a Samsung is pontosan tudta, hogy nem lesz egy kihívó se a konferencián.
(#10) roli543: Igaz igaz..
(#12) Mr.Silkó: Na, az a másik véglet, ha akkort downgrade-elek akkor legalább egy normális régi BB vagy másik Nokia jöhetne csak szóba..
-
no more
veterán
Az S9 duó lesz rivaldafényben, így érthető.
(#14) spawn21: Kamerán kívül nem igazán van más kategória, amiben remekelne a HTC jelenleg. Már hangzásban sem, hiszen nincs többé jack és eldobták még a fasza előlapi hangszórókat is.
-
Kamikaze75
tag
Én beszereztem egy U ultra fekete,teljes megelégedéssel 91 ezért annyit esett az ára
-
bebuci
tag
Engem a 9-nél vesztettek el. Pedig 2008 óta csak htc - m volt. Igaz, hogy az U11+ nagyon jóra sikeredett és kezembe véve megérintett a nosztalgia szele, de sajnos nagyon hozzászoktam a SG note-okhoz... Talán ha előrukkolnának ők is egy ceruzás modellel...
-
Bossyy
tag
Ez mekkora hülyeség, hogy betesznek egy design-elemet (Qi töltő tekercsre utaló "dísz" a hátlapon), amit valójában nem is tud a telefon. Kb. mint amikor valaki betesz egy kamu másodlagos kamerát a telefonra, vagy odarakna egy újjlenyomat-olvasó utánzatot, ami mögött valójában nincs is szenzor. Ha ilyen telefonom lenne, engem mindig arra emlékeztetne, hogy mit NEM tud a készülék :-)
-
spawn21
veterán
Jöjjenek csak. Az idei csúcsok nagyon sok gyártót arcon paskolnak sok kategóriában. Csak így tovább
-
törölt tag
A5 már van, úgy hívják, hogy A8, és már bemutatták januárban.
Matada2.3: Igen, végül is lehet odavenni, de nagyjából a Samsung kezdte el ezt a tendenciát, hogy nem magára az eseményre viszi a terméket, hanem külön a városban egy sajtókonferenciát tart, ahol csak rájuk figyelnek mindenki előtt egy nappal.
-
Matada2.3
veterán
Akkor most az S9-en és a Mi 6-on kívül lesz valami az MWC-n?
-
Anulu79
addikt
válasz
Juhaszatti #2 üzenetére
Szerintem meg pont nincs rendben az árazásuk. Pont az kéne, hogy kicsit lejjebb menjenek az árakkal ha jobban a köztudatba akarna kerülni megint. A tavalyi U11+ 270k. Ez nem hiszem, hogy rendben van.
Ettől függetlenül én is várom az új modelt.
-
Xaels
félisten
Engem elvesztettek ezzel a tucatdesign, vékony üveg szoörmedvénnyel.
-
jacis
nagyúr
Durva hogy milyen szinten eltüntek a mobilos világból. Anno pedig hogy szányaltak.. sajnálom a dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A HTC, több más gyártóhoz hasonlóan a barcelonai expó utánra időzítette a 2018-as csúcsmodell bemutatóját. Legalábbis állítólag.
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- IPhone SE(2022) 64GB Aktiválatlan! ÚJ! Független! 12 Hó Jótállás!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest