Új hozzászólás Aktív témák
-
GeryFlash
veterán
válasz
huskydog17 #52 üzenetére
Nem lehetett flame keltő, mivel azzal már elkésett, egy flame keltő kommentre reagáltam. Nyilván provokatív volt, PC és PS játéksoként felidegesít ez a PC-sekre jellemző (abszolút nem az összesre, sőt még azt se állítom hogy a nem csak egy hangos kisebbségől van szó) arcoskodás. A játékok nem az én ízlésemet tükrözi, elmúlt évek GOTY játékai rendre ezek voltak (Detroit kivételével, de azért az is számos elismerésben részesült).
-
GeryFlash
veterán
válasz
huskydog17 #43 üzenetére
Mondom mik voltak az elmúlt 5 év legjobb játékai:
- God of War
- Uncharted 4
- Red Dead Redemption
- Horizon Zero Dawn
- Detroit Become HumanNa és akkor végre a Pc-sek kapnak ebből egyet és jön a műmájerjedés hogy ő nem konzolos paraszt, mert ő 4k ultrán tolja a codot is meg a fornátjátot. Az igényes
(Egyébként semmi bajom a Pc-vel, én is sokat boszakondtam anno ha nem jött vmi konzolról és mai napig őrülök ha vakamit utólag kiadnak, de az utóbbi 5 évben a Pcsek egy csoportja, a masterracenek titulált bohóc egylet nagyon nagy cancer).
Arról nem beszélve hogy a masterrész kolléga 1050Ti-jal tolja, teljesen jogos az arcoskodás, azzal a VGA-val aztán főleg minden jobb grafikán megy mint bármelyik konzolon
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Autós topik
- Villanyszerelés
- BestBuy topik
- Gitáros topic
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Anime filmek és sorozatok
- Környezetvédelem
- További aktív témák...
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest