Új hozzászólás Aktív témák
-
GeryFlash
veterán
válasz
huskydog17 #52 üzenetére
Nem lehetett flame keltő, mivel azzal már elkésett, egy flame keltő kommentre reagáltam. Nyilván provokatív volt, PC és PS játéksoként felidegesít ez a PC-sekre jellemző (abszolút nem az összesre, sőt még azt se állítom hogy a nem csak egy hangos kisebbségől van szó) arcoskodás. A játékok nem az én ízlésemet tükrözi, elmúlt évek GOTY játékai rendre ezek voltak (Detroit kivételével, de azért az is számos elismerésben részesült).
-
GeryFlash
veterán
válasz
huskydog17 #43 üzenetére
Mondom mik voltak az elmúlt 5 év legjobb játékai:
- God of War
- Uncharted 4
- Red Dead Redemption
- Horizon Zero Dawn
- Detroit Become HumanNa és akkor végre a Pc-sek kapnak ebből egyet és jön a műmájerjedés hogy ő nem konzolos paraszt, mert ő 4k ultrán tolja a codot is meg a fornátjátot. Az igényes
(Egyébként semmi bajom a Pc-vel, én is sokat boszakondtam anno ha nem jött vmi konzolról és mai napig őrülök ha vakamit utólag kiadnak, de az utóbbi 5 évben a Pcsek egy csoportja, a masterracenek titulált bohóc egylet nagyon nagy cancer).
Arról nem beszélve hogy a masterrész kolléga 1050Ti-jal tolja, teljesen jogos az arcoskodás, azzal a VGA-val aztán főleg minden jobb grafikán megy mint bármelyik konzolon
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Autós topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Napelem
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Parkside szerszám kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest