Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
válasz
#65675776 #40 üzenetére
1. Az Intel oldaláról letölthető zipek tartalma bitre pontosan megegyezik az általam linkelt (torrent) rarok tartalmával. (Azért linkeltem, mert a cikkben eredetileg nem 14, hanem 10 szerepelt. Az csak később derült ki számomra, hogy a szóban forgó driverek megegyeznek.)
2. A readme.txt-ben világosan le van írva, hogy a driver a 4., az 5., és a 6. generációs processzorokat támogatja.Ha ezeket nem értitek meg, akkor nincs miről beszélnünk. Részemről lezártnak tekintem a témát.
-
westlake
félisten
válasz
#65675776 #31 üzenetére
Te most direkt nem akarod azt megérteni, amit leírok?
Felejtsd el azt a verziót, amit én linkeltem. Mint ahogy elfelejthetnéd a módosított drivereket is, amiket elve te hoztál fel. Senki nem beszélt ilyen verziókról. Csak mellékesen jegyzem meg, hogy egy publikus trackert használtam és az a torrent egyáltalán nincs fent egyik torrenten oldalon sem.
Ha vennéd a fáradtságot és letöltenéd a hivatalos drivert, és elolvasnád a readme.txt-t, vagy esetleg feltelepítenéd egy vitatott CPU-s gépre, akkor végre számodra is bebizonyosodhatna, hogy egyáltalán nincs igazad. Miért vitatkozunk valami olyanról, amiről te csak elméletileg vagy meggyőződve? Én kipróbáltam, hogy működik, te pedig csak úgy gondolod, hogy nem működik.
Költői kérdés, de egyáltalán honnan jött a 15.40.10.4352-es verziószám? -
westlake
félisten
válasz
#65675776 #28 üzenetére
Ha ugyanaz a verziószám, akkor miért nem az van a hírben? Ha letöltenéd a driver-t és megnéznéd a readme.txt-t, akkor láthatnád, hogy a többi is CPU is támogatott. Magyarul nem gányolta senki a driver-t. Valóban nem töltöttem le az itt linkelt driver-t, mivel nálam eleve 14-gyel szerepelt, nem pedig 10-zel.
Mellesleg most telepítettem fel az 5. generációs CPU-val szerelt notebookomra a drivert, szóval egész nyugodtan szajkózd tovább, hogy csak a 6. generációs CPU-k támogatottak. Érdekes módon a Google csak a ti híretekben találja meg ezt a verziószámot. -
westlake
félisten
válasz
#65675776 #26 üzenetére
Benne van a readme.txt-ben, hogy támogatja a régebbi CPU-kat is.
Lehet, hogy a karakterrek túl aprók, nem? Mivel nem ugyanaz a verziószám. Nálam a 10 nem 14.
Miért kell egyből meglengetni, hogy gányolt valami, csak azért, mert hivatalosan még nem publikált verzió?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- MSI RTX 2080 Ventus 8GB OC
- ASRock RX 6600 8GB GDDR6 Challenger ITX Eladó!
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest