- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ryder62
őstag
Mindenki techdemot várt de játék lett belőle. Dx11 ultra-giga-extrem texturákkal, 70szeres élsimítással, tripla HD megjelenítéssel. De ez elmaradt. Nincs mivel tesztelni a gépet. Istenem, de katasztrófa még játszani is lehet vele. Sőt még szórakoztat. Undorító krájtek
-
Ryder62
őstag
Én már csak röhögni tudok azokon akik emiatt nem játszanak a játékkal mert nincs benne dx11. Meg azért megy a fröcsögés hogy nincs benne favágó szimulátor... Istenem, ez a játék milliárdszor jobb mint a crysis 1 mert ennek van játékélménye. Én minimumba tolom és így is állejtős a grafika ez más játékoknál már a max. Igen, én nem csak a grafikát nézem egy játéknál, hanem úgy az egész cuccot. És ebben a játékban megvan a kellő hangulat, NY a beomlott utcákkal rohadt jól nézz ki, a zenék hatalmasak, hangulat fokozóak, ráadásul az sem utolsó szempont hogy optimalizált. Úgyhogy várjátok a dx11-et és majd gyönyörködjetek abban a két plusz effektben én majd játszok helyettetek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- 2 év garancia 32" Samsung Odyssey G6 G65B QHD 2K 240Hz VA QLED Smart Gaming Monitor - LS32BG650EUXE
- Eladó ASUS ROG STRIX GTX1080Ti 11Gb videókártya
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer/Multimédia PC Eladó - GTX 1070 + Ryzen 5 + 16GB RAM
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest